Kon: Žigošu mog sina samo zato što sam mu otac

Ostavite komentar


  1. a zasto vas sin nije bio u usponu karijere u 35 ili 36 godini nego bas eto od kada ste postali clan strucnog staba. Ja sam bila u usponu moje karijere u 30 godini, od kada je uspon sa 38 dok je tata na celu drzave protiv i jos dibije i ordenje i zahvalnice. Ma nije nego

  2. Megatend. Verovatno vanserijski stručnjak. Kako mu tako sposobnom nije palo na pamet da zaobiđe tu referencu u karijeri.

  3. Imam istu impresivnu radnu biografiju kao i vas sin,imam i 15 god radnog isustva i nikad me nijedna firma nije pozvala na razgovor za posao,i jos nesto bolje od vaseg sina,zavrsen drzavni fakultet,toliko o postenju doktore.

  4. Napad na rezimski uvazenog Kona i njegovo jedva punoletno dete je svakako napad na Srbiju, a pre toga i na predsednika Vucica i njegovu porodicu.

  5. Žigosanje je termin religijski i/ili veterinarski.
    Konov sin je javno prozvan, da opravda datu mu funkciju, na koji način je došao na položaj i sa kojim kvalifikacijama.
    To su velike razlike Dr Kon.

  6. U pravu je dr Kon. Kroz Er Srbiju je od 2013. prošlo 5000 ljudi, uglavnom preko veza, sa većim platama nego što imaju Kon i Kisić, ali ne sa tako “popularnim“ prezimenima, pa sav ovaj podmladak u kompaniji niko više i ne primećuje. Kola se slomila na ovih dvoje…

  7. dr kone ostavite se ovih priča i držite se struke. recite jasno i glasno i odvažno i muški da li su večeras na proslavi dana zastave bile poštovane mere cenjenog kriznog štaba za zaštitu naroda od psndemije. recite to već jedanput čoveče.

  8. Ja kada znam da nestonije istina, a drugi me napadaju, uopste ne reagujem, nit se pravdam. Mirna mu je savest. A vama ??

  9. Da nema dr Kon mozda neku izjavu na temu pandemije, s obzirom da je Srbija trenutno najgora u Evropi po broju novi slucajeva??

  10. A ne pitate se zasto Vas stavljaju ljudi u negativan kontekst. Mozda zbog onih kupljenih i bacenih vajcina za raniji grip, mozda zbog podilazenja politici i nemanja svog strucnog integriteta u kriznom stabu u vezi sa ovim kovid – 19 virusom? Da ste se borili za prava struke, cak i po cenu da Vas izbace iz staba, to bi se malo vise cenilo. Ali su Vam cinovi i ordenje bilo drazi. A tu se nadje i poneka para pride.

  11. A gradonacelnikov sin. Radojicic, je dobio posao u bolnici Narodni front.
    Takodje “nenadmasan” u lekarskoj bransi.

  12. Sega,Megatrendovac…tata penzioner pukovnik unaoređen u haosu epidemije koii je značajno i sam podsticao,pričao koješta po medijima i zapravo direktno branio nedposobni režim,skuđujući stanovništvo što radi godinu i po dana…Koja katarza Srbije s ovom galerijom likova???Strašno

  13. Nije gospodine Kon zigosanje kada gradjane boli nepravda sto neko moze samo da sanja za takvo radno mesto i to mnogo obrazovaniji i strucniji nego vas sin…izvinite sto nam to smeta, jos ne smemo da kazemo

  14. Šta ćete gospodine Kon. Zavidan narod. Važno je da Vi i Vaš sin jasno i čvrsto stojite iza svih svojih znanja, talenata i izbora, to je najvažnije!

  15. I ja imam sina,ponosan sam na njega,u svojoj oblasti znanja jako dobar i stručan, on ima dva sina,ali nije tako uspešan u brzinskim promenama radnih mesta(6) kao vaš sin,jer ja nisam tako uticajan kao vi.Da li je tome doprinelo vaše prisustvo u sredstvima javnog informisanja,uslužni poslovi koje činite gazdi,pukovnički čin,ili srećna zvezda po rođenju,možda plivanje u svim vodama,lobi,…ko će to znati?

  16. Gospodin Kon pred kraj karijere postaje sarkastičan… da se izvini sinu što mu je otac… šta li će tek Darija da smisli…

  17. Svima je poznato da su stručnjaci sa Megatrenda vrh obrazovnog sistema Srbije, pa mislim da nije potrebno komentarisati više!

  18. Ne treba dr Kon da se žesti. Novinari uvek ispravno postupaju kada u javnost iznose informacije koje zanimaju građane Srbije, to je njihov častan posao, za koji primaju mnogo mnogo manje, nego njegov „perspektivni“ sin sa neverovatnim referencama. Da nije i to državna tajna?

  19. stvarno ne razumem čemu b(r)uka. Ima mnogo gorih stvari od megatrenda. Sin jednostavno nije bio dobar djak a imao je para. Uosralim od kad u srbiji tata nije priznata referenca. Ne samo za radno mesto u državnoj firmi. Kon ne treba da brine zbog sina niti ovaj za oca. Kon treba da brine zbog svih laži koje je izgovorio u kriznom štabu. Sudovi još nisu ukinuti.

  20. Zar to nije dovoljno da potpuno izadjete iz velike sramote od početka pandemije.

  21. Ma ne dr Kon , znamo mi istinu – zaposlen je zato sto je stručnjak , Megatrend je svetski priznat univerzitet ! Ha ha ha

  22. Zausta ne znam druge detalje, ali prethodno iskustvo u Deloits je odlicna referenca i ne verujem da mu je tamo ocevo ime ista pomoglo. Nije fer prozivati ljude samo zato sto su necija deca.

  23. Žalosno
    Nije sin kriv što ima takvog oca.
    Slučaj daje roditelje, a izbor prijatelje

  24. zamolio bih redakciju danasa da se priseti konove uloge u skandalu s vakcinom 2009. godine u vreme svinjskog gripa kada su hteli da vakcinišu ljude vakcinom za životinje… Zamalo da tada bude uhapšen a eto nije. Zbog tog putera na glavi i jeste član kriznog štaba. Odavno je tara kon uprljan. Sad mu bugakije ne ginu. Samo da se promeni vlast

  25. Eto zasto struka u kriznom stabu ne podnosi ostavke u znak protesta zbog ocajnih rezultata u borbi sa coronom!

  26. poruka sn glasacima, ….. eto oni obezbedise svoju decu i unuke , a vi glasajte za crvenu i sendvič

  27. Da imaš obraz nikad ne bi zagovarao vakcine i zastrašivao narod. Kako skačeš za svog sinčića, a tuđu decu hoćeš da šprucaš neispitanim vakcinama. Pu!

  28. Koja je to agencija za zapošljavanje koja u Srbiji posreduje prilikom zapošljavanja? Kad sam diplomirala pre 35 godina (državni fakultet, student generacije) prijavila se na biro i kažu javite se za 3 meseca. Za ta 3 meseca sam poslala bezbroj prijava, niko me nije zvao na razgovor. Čujem primili kolegu koji je ponavljao u srednjoj školi, zatim i na fakultetu. Prosek jedva veći od 6. Svaki put tako. Kad sam posle 3 meseca došla na biro pitam da li imaju posao za mene, referentkinja me pita šta ja mogu da radim!! Ima jednu struku koju vodi, ni to ne zna o čemu se radi. E, uvek su takve primali!

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 9

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.