Kon: Znao sam da će se velika količina vakcine protiv korone baciti, koliko tačno – nije pitanje za mene

Ostavite komentar


  1. A mi jos i pravimo fabrike za te iste vakcine…
    I to jos po „staroj“ tehnologiji…

  2. Baciće Sputnjika i Kineza ..zato što si bitanga ,šarlatan i klonirani gitarista.Živ bio dovoljno dugo da ti se za života sudi.

  3. Vakcinisan sam, ali se sada kajem zbog toga.Polovina stanovnistva koja se nihe vakcinisala je pametnija.Vreme je pokazalo da nije bas onako kako su nam nadlezni, pa i gospodin Kon, govorili.Medicina, lekovi i vakcine, treba da bude dostupni svima, ali samo na licni zahtev, nikako da bude nametnuto.Sledeci put, anketirajte ljude kohi zele da prume vakcinu, pa u skladu sa tim i naruciti iste. Tako trosak nece postojati.

  4. A Kako bi Vi doktore na Kulturan nacin objasnili poltikantima potrebu za fabrikom vakcina koja moze da nam donese I neki korist u ovom delu Sveta,to jest BALKANU. UZ institute Torlak dve jako vazne promene u zivotu Srbijice,a ne jeftin lebac oca mu njegovog!❣️

  5. Nadam se da si otišao u penziju i da više nećemo slušati tvoje gluposti. Terao si nas da se vakcinišemo bez potrebe i protiv virusa h1n1 i nisi robijao zbog preskupo plaćenih 2 miliona vakcina koje su bačene. Ti radiš za farmaceutsku mafiju.

  6. kakva steta neces dobiti maksimalan procenat od ovih smrt vakcina.pokri se usima i valjda ces jednog dana odgovarati za svoja zlodela…

  7. Pa naravno. Tako si i bacio vakcine protiv svinjskog gripa u vrednosti od 5 mil. evra. Nisi ti ali je na tvoje insistiranje kupljeno toliko vise. Pricao si da ce u februaru te godine umreti 70% stanovnistva.

  8. Zar njega uopste nije sramota? Molim vas bar sliku njegovu ne stavljajte , iriitira sve normalne ljude.

  9. Nisi ti ništa znao.
    Niti si išta radio u životu, samo si hvatao krivine još kada si upisao takve studije jer si znao da nećeš imati svakodenvna zaduženja na poslu.
    Svaki farmaceut je znao da lažeš.
    Što ne objaviš podatke koliki procenat farmaceuta je primio vakcinu, i dinamiku. Videće se da većina nije primila a oni koji jesu da su primili pred letovanje da bi mogli da pređu granicu.

  10. Ovaj je tako vec bacao vakcine,ako niste zaboravili svinjski grip?Sto ne ode vise u penziju da ne laze narod.

  11. G-dine Kon, želim vam da proživite bar još 20-tak godina. A, budućoj političkoj vlasti, koja će naslediti ove radikale, želim da imaju toliko morala i minimum hrabrosti i da podignu krivičnu prijavu protiv g-dina Kona za sva njegova svesno učinjena zlodela.

  12. Mengele dragi, promoteru vakcina, odgovaraćeš za sve laži i genocid koji si naneo naivnom narodu

  13. navikao je on da bude umešan i u kupovinu a i uništavanje istih, samo se ne zna šta je skuplje, ni pre a ni sada. samo je jedno sigurno, da mu je slamarica narasla.

  14. Konu niko nista ne veruje. Dzabe priča…. Debele pare je on primio

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.