"Nije važno koliko nešto košta, već šta se promoviše i u koje vreme": Predrag Voštinić o ceni koncerta Jelene Karleuše u Kraljevu 1Foto FoNet Milica Vučković

Koncert pevačice Jelene Karleuše na trgu u Kraljevu, koji je održan samo dan nakon što je ovaj grad zadesila tragedija kada je pet osoba poginulo, od čega troje dece, građane je koštao više miliona dinara, a Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta za Danas navodi da bi baš voleo da smo društvo koje bi bilo u stanju da na osnovu cene koncerta govori o njegovoj neophodnosti ili njegovom kvalitetu.

„Međutim, mi nismo u prilici da uopšte, u trenutku kada bi trebalo stvarno da bude Dan žalosti, govorimo kako naš kolega kaže o toj ‘plitkoj poeziji i jeftinom duhu’ koji promoviše trenuta vlast, čime je samo potvrdila svoju prostačku prirodu i alavost“, kaže Voštinić.

Ni u ovakvim trenucim, ocenjuje aktivista Lokalnog fronta, iz vlasti se nisu uzdržali da ispune partijsku odgovornost.

„Ono što bi bilo možda za neko zdravije društvo zanimljivo jeste da poredimo cene koliko ko zarađuje i u kojim okolnostima, međutim promocija prostakluka je ovde odavno obesmislila svaku cenu i nama nije važno koliko nešto košta, već šta se promoviše i u koje vreme“, zaključuje Voštinić.

Podsećamo, kako se vidi iz ugovora između Turističke organizacije grada Kraljevo i firme Jelene Karleuše, za ovaj događaj izdvojeno je 3.481.000 dinara, odnosno 4.177.200 dinara sa PDV-om.

Pevačica Jelena Karleuša rekla je za Danas povodom njenog koncerta održanog u Kraljevu, dan nakon teške nesreće koja se dogodila u blizini tog grada, da je narod u tom gradu bio vrlo zadovoljan koncertom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari