Koncert za opoziciju

Političko proleće 2021. godine

Ostavite komentar


  1. Dobar tekst, vrlo razumne pretpostavke.
    Najrealnija šansa opozicije je da prvo uzme Beograd, to bi bio početak nezaustavljivog kraja za Vučića.
    Ali za takvo nešto potrebno je, ne ujedinjavanje, nego samo razumno i kontruktivno ponašanje kompletne opozicije (one prave, razne metle, četke i zvonca ne računam), što je već mnogo, mnogo teže postići jer zavisi od toga koliko i kako će UDBA aktivirati svoje mnogobrojne krtice u opoziciji.

  2. Kakva opozicija? Jeremic? Djilas? Bosic? Sasa? Tadija? Seselj? Svaki, ama bas svaki id tih protuva ima aktuelne radikalske gene . U odnosu na ovu vlast je ista muka, samo bol drugacija.

  3. Uvek pišete previše optimistične tekstove i upoređujete najgori mogući rezultat SNS-a, sa najboljim mogućim opozicije. Posle se čudite kada sve promašite…

  4. Moram priznati da nikad kreativniji novinarski komentar do sada u zivotu nisam procitao.
    Jedino sto preostaje od prorockog predvidjanja je da sé sve kockice sloze ali to vec nije iz movinarskog domena, mozda astronomskog ili astroloskog.

  5. Ovakava kakva je trenutno, opozicija nema šanse. Oni nemaju ni plan ni program, osim besomučnog nabrajanja loših stvari koje je uradio SNS. To vidimo i sami, za ato nam ne treba opozicija.

  6. U ovoj mini analizi lepo su postavljena pitanja i problemi na koje Vučić nema odgovore. A siguran sam da ih niko iz opozicije NEMA !!! Mrtva trka

  7. Jel nekom jasno koju zemlju i koji „Beograd“ ova gospođa opisuje?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.