Konkurs "Srce mog grada": Poziv za studente iz domova da pišu o najlepšem delu Novog Sada 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)

Povodom Međunarodnog dana pismenosti, koji se obeležava 8. septembra, Studentski centar Novi Sad je raspisao nagradni konkurs „Srce mog grada“ za studente koji žive u studentskim domovima u Novom Sadu

Studenti treba da na imejl [email protected] pošalju tekst do 500 karaktera kojim će opisati svoj omiljeni deo Novog Sada.

Pobednik konkursa dobiće besplatnu članarinu u Gradskoj biblioteci, propusnicu za ulazak na bazene JP SPC „Vojovodina“ i besplatnu ishranu u studentskom restoranu.

Autori drugoplasiranog i trećeplasiranog teksta dobiće besplatan ulaz za sve programe Studentskog kulturnog centra do kraja godine.

Sva tri nagrađena rada biće objavljena na zvaničnoj prezentaciji SCNS-a.

„Novi Sad je grad u kom će mnogi po završetku studija nastaviti da žive, započnu karijeru i zasnuju porodicu. Novi Sad je grad koji će odrediti njihovu budućnost. I zato smo smatramo da je 8. septembar dobar povod da svaki student koji želi, napiše svoju impresiju o delu, ili delovima Novog Sada koje najviše voli“, rekao je direktor SCNS Novi Sad Zoran Martinović.

Konkurs traje do 15. septembra. Radove će ocenjivati stručna komisija, a rezultati će biti objavljeni do 20. septembra.

Konkurs organizuje Studentski centar Novi Sad u saradnji sa Gradskom bibliotekom i SPENS-om.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari