Policija u Smederevu uhapsila je konobaricu u SUR „Anđelika“ Tomislavu P. (41) i njenog momka Ljubu J. (29), zbog sumnje da su pokušali razbojništvo nad G. M. (42) iz Landola.



Oštećeni G. M. je bio stalna mušterija u kafiću, tako da je konobarica Tomislava P. saznala da on ima novac. Između ostalog, konobarici je skoro uvek ostavljao bakšiš, kako za piće tako i za povremeno dodirivanje konobarice. Ubrzo je konobarica, kako se saznaje, smislila plan da njen dvanaest godina mlađi dečko opljačka G. M. U ponedeljak uveče G. M. se pojavio u kafani, a o tome je konobarica obavestila svog dečka. Kada je G. M. krenuo iz kafane, konobarica je poslala SMS „sad izlazi, a novčanik je stavio u zadnji džep“. Kasnije je utvrđeno da je G. M. imao kod sebe 280 evra i 8.000 dinara.


Maskiran fantomkom Ljuba J. je sačekao G. M. na parkingu, zatim ga udario u glavu i rame zahtevajući novac. Napadnuti G. M. je uspeo da pobegne, a policija je nakon dojave da se nešto dešava na parkingu kod kafane Aneđelika, ubrzo uspela da uhapsi Ljubu J. Nakon toga policija je uhapsila i konobaricu.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će ih saslušati istražni sudija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari