Konstituisan Odbor za zaštitu životne sredine Univerziteta u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Kakva namestaljka od odbora. Kakav bre Darko Nedic- SNS kadar, kako moze da bude profesor sa politickih nauka u Odboru za zivotnu sredinu, oblasti koja je je pe svega inzenjerska. Takodje, zasto dva hemicara, gde su druge struke. ovo je komican sastav. Koji su kriterijumi za osnovanej ovog odbora? Zasto student Sumarskog fakulteta? Zasto dva sumara a niko sa tehnoloskog fakulteta? O cemu se ovde radi? Ko je ovo osnovao? Ratko Ristic koji je pokusao da privatizuje Sumarski fakultet?

  2. Na osnovu kojih kriterijuma su birani clanovi ovog Odbora? Fakulteti nisu ni dobili obavestenje da se kandiduju clanovi iz redova fakulteta koji se bave zivotnom sredinom. Ko je predlozio ove clanove?

  3. Bruka ko vodi rektorat. Bruka kako i ko se sve imenuje u ovaj Odbor. Slazem se sa prethodnim komentarima, prof Ratko Ristic je potpuno privatizovao prvo Sumarski fakultet a sada i Rektorat. Ovo je klasicna zloupotreba sluzbenog polozaja!

  4. Otkada je dr Danica Grujicic strucnjak za zivotnu sredinu? Ona je neurohirurg i kakve veze ima njen rad i da li je ikada ijedan jedini rad objavila o zivotnoj sredini?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.