Kontić bio osumnjičen kada je otišao u tužilaštvo

Advokat pretučenog mladića ispred kladionice u Novom Sadu potvrdio da je u krivičnoj prijavi imenovao napadače

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno ko je dozvlo da se brise iz evidencija bilo kakvo krivicno delo, mnoge prijave zbog toga ne mogu da se povezu pa prijavljeni ispada da je cist jer su mu obrisane prethodne prijave gde je uhvacen na krivicnom delu . To ne treba da se primenjuje vise nikada , ne sme se brisati nista .
    Tuzilastva su veliki problem u Srbiji, oni ne zele da rade a primaju plate .

    1. Sporan je pravni instrument tzv,“oportuniteta“ koji je uveden u svrhu efikasnog rešavanja tužilačkih predmeta tzv.reformom ZKP-a…, SRB ima loše zakone za uspešno suzbijanje kriminala – odgovornost je i na prethodnim vladama do 2012, ali pre svega vladama u kojima je odlučujući uticaj imala SNS predsednika Vučića.

    1. Inspektor sam, u penziji oko 15 god. Kod nas nije bilo zamenika tužilaca sa po god, 2 staža da odlučuju o formi i težini krivičnog dela, niti je bilo raznih oportuniteta koji danas služe da se neka bitanga ili tatin sin „izvuče“! Policija je pisala,odlučivala o težini dela, a istražni sudija je konstatovao stanje. Danas se većina ljudi u pravosuđu prvo plaši političara, kriminalaca i na kraju sebe i svog neznanja (a najviše zbog neiskustva i političkih postavljenja), dok je ranije uvek bilo nekoliko sudija koji su „razvaljivali“ kriminalce, poznatih pravosudnom znanju i po poštenju i moralu! Sada vidim, kad neko napravi grešku, kriv je svako drugi sem njega…sramota!

  2. „On je u tužilaštvu uplatio novac u dobrotvorne svrhe kako bi izbegao gonjenje po krivičnom delu iz 2018. godine.“

    Ovo znam da postoji kao opcija. Ti kao uplatis neki novac dobrovoljno a drzava ti oprosti sve. Postoji i primenjuje se ocito i za teska dela.

  3. Nacelnik PU Novi Sad nudi ako treba i poligrafsko ispitivanje. E, jeste vragolancic, saljivdzija, spadalo jedno. Pravi lola, moglo bi se kas’ti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.