Pokret Kopaćemo objavio fotografiju nadgrobnog spomenika Emiru Kusturici

Ostavite komentar


  1. Emir ime, Kusturica prezime, a ko su bede koje se kriju iza Pokreta kopacemo.? Sve ovo ukazuje na Veliki strah. Nije I’m lako kada se po gledaju u ogledalu, sta vide, jadne placene ljude, Koji ovo rade za neku crkavicu. Pravi ti grob zivom coveku, odvratno je, i ukazuje na mracne duse tih ljudi. Nisam bot

  2. Ovi debili su počeli da prete i ubistvima? Sad je još jasnije da je u igri nenormalna suma novca koja je data za lobiranje uništavanja Srbije.

  3. Нато – тужилаштво НЕЋЕ реаговати! Да је неким случајем на том споменику било име оног болесника, починиоци би већ били похапшени, осуђени, а можда и пострељани (макар у таблоидима).

  4. Prostaci i bednici, mozete Kusti, eventualno pljunuti pod prozor, ali dobro pazite, da vas ne primeti! Kopati nećete!

  5. Neka clanovi pokreta kopacemo nepismeni,neobrazovani ,podmitljivi i neobavesteni ostave na miru gospodina Kusturicu a spomenike neka prave za sebe.Podrska gospodinu Kusturici sto mu je stalo do drzave Srbije za razliku od clanova ovog nazadnog pokreta koji bi sve sto moze da iskoristi i stavi u svoje dzepove.

  6. A ko su oni?
    Kad takvi promašeni opskurni likovi pomenu ime Emira Kusturice trebalo bi da stanu mirno, skinu kape i duboko se poklone.

  7. Sve dok o nama odlucuju nepismeni,neobrazovani ,podmitljivi,dementni i neobrazovani Srbija ce biti neuredjena pravna drzava koja ce uvek biti na dnu u svemu.Da pokret“Kopacemo“ koji je dno dna sastavljen od navedenih maltretira navedenog gospodina kome je stalo do drzave Srbije je neznanje drskost i prostakluk.Podrska gospodinu Kusturici.

  8. Ovi što kažu kopacemo kad se pogledaju u ogledalo vide Osman Pašu nikakva razlika izmedju njih i Osmanlijskih osvajaca Srbijo nema predaje

  9. Pokret plaćen od Rio Tinta sutra bi tukao sve stručnjake koji su savesni i koji su protiv kopanja rude litijuma za kolonijalnu rentu. Oni su začetak nekih paravojski na srpskoj zemlji Rio Tinta.

  10. STRAŠNO !
    Neverovatno je što mi ovakve morbidne osobe koje nas mrcvare tolike godine trpimo!
    NEĆETE KOPATI!
    Podrška GOSP. Kusturici (ni kalja ve cipele nisu dostojni da vam obrišu)!

  11. Svaki komentar je suvišan. Ko je Kusturica, zna se i ne treba on nikome da se dokazuje. Da je ljubitelj i zaštitnik prirode, više puta dokazao jer je uspeo da uvede red u Parku prirode i sprečio besomučnu seču šume. A ovi „pikzibneri“, dunsteri , ljudsko smeće i otad, koji ga napadaju su jasno otkrili svoje pravo lice. Takve jednostavno treba ignorisati kao da ne postoje. To im je najveća uvreda.

  12. I pokretu na suprotnoj strani je dozvoljeno da prave ovakve mimove ili zakon reaguje samo kad je jedna strana u pitanju?

  13. treba im objaviti imena..na celu im stoje AV i AB, a zatim i Mali, Djuka, H-Dj, i jos par njih, a autor je Bakarec.

  14. Necemo kopati!Necemo proizvoditi!Dole hemijska industrija!Dole sva industrija!Sve to nas truje.Sadicemo cvece,slusati cvrkut ptica i uzivati.

  15. Sramota. Pokret Kopaćemo je anonimna organizacija, a Kusturica je proslavljeni i međunarodno priznat i nagrađivan umetnik i humanista i niko i ništa ne može da ga izbriše iz istorije kinematografije i kulture.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.