Kopali, pa oštetili Savski nasip: Može da bude ugroženo više od 100.000 ljudi

Ostavite komentar


  1. Pa kad bema sprovodjenja zakona nema ni razloga da se mozak koristi.
    A sto bi mali kraljević uopšte pitao bilo koga za bilo šta kad njemu treba da završi svoj posao.

  2. Pošto se nadležni prave blesavi, popišite njihova imena i prezimena, pa ako se desi, nedaj Bože u budućnosti, da voda ošteti nasip i napravi štetu, sve troškove ima da plate iz svog džepa. To ili zatvor. A ako korumpirani sudovi neće da štite Zakon, sudiće im narod. Onda neće ni zatvor da ih spasi.

  3. Kad se poplavi Novi Beograd vlast će reći da sistem nije zakazao, a onaj, koji sve zna reći će PA ŠTA.E pa gospodo za to ste glasali

  4. Beogradjani, u Smederevu mogu da se kupe jeftino camci (drveni ili limeni), po akcijskim cenama. Pozurite, trebace vam.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.