Korona: Zašto se najviše umire na Balkanu i u centralnoj Evropi?

Ostavite komentar


  1. Mozda su imali vise poverenja grdajani EU u svoju vlast, vlast EUBrisel kao i SZO u periodu pre pandemije ali posle pandemije tesko da je ostalo poverenje na istom nivou . Pitanje je i da li se objavljuju tacni podaci u drzavama EU o umrlima usled KOV19 a nije uradjena ni anketa o novom stepenu poverenju , tako da moze samo da se nagadja o poverenja u vlast u drzavama Evrope i Evropskog Balkana bilo o kojoj drzavi da je rec. Mozda postoje drzave (koje su nevidljive za DW ) bivse socijalisticke, koje su bas pri pojavi KOV 19 stekle vise poverenja u svoju drzavu nego ranije.

  2. Bože me sačuvaj arogancije. Za koju godinu biće da se korona desila samo kod istočnjaka i južnjaka. Kada im brojke ne odgovaraju, onda nemaju poverenja u njih. A jasno je kao dan da su zapadnjaci sebični i nadobudni čak i u koroni. Loše su se organizovali i jedino dobru organizaciju su pokazali u bojkotu ruske vakcine i to na štetu sopstvenih građana.

    1. zapad jeste napravio nekoliko propusta na stetu gradjana ali ono sto radi nasa vlast je kriminal.Smrtnost u srbiji se povecala od 10- 70% u zavisnosti koji mesec gledate.Na primer u decembru sa prosecnih 10000 skocilo na 17000.Sta li je bilo u decembru, a da najveci talas korone.A zvanicno koliko je umrlo u decembru?A mart, a jul prosle godine ?A 120 naspram 14 zvanicno umrlih doktora?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.