Košarkašica Jelena Bruks traži da se njenom suprugu i sinu dozvoli ulaz u Srbiju 1Foto: Pixabay/Free-Photos

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks tražila je danas putem društvenih mreža da se njoj zajedno sa suprugom i sinom dozvoli povratak u zemlju.

„Stvarno želimo da se vratimo kući i zamolila bih da se mom suprugu i mom sinu odobri ulazak u Srbiju i ako treba da se pregledamo, kontrolišemo, da budemo u karantinu, šta god, samo da se vratimo kući“, napisala je Jelena Bruks na Fejsbuku.

Njeni suprug i sin su američki državljani i nije im dozvoljeno da uđu u Srbiju, navela je ona.

„Moja porodica i ja želimo da se vratimo kući. Ne mogu da shvatim i niko ne može da me ubedi da je to normalno pravilo. Oni su moja porodica, nisu ni prijatelji, ni drugari koje želim da ‘uvučem’ u Srbiju“, napisala je Jelena Bruks, rođena Milovanović, čiji je suprug američki košarkaš.

Po njenim rečima, njih troje su od 16. marta u karantinu u Mađarskoj i ne izlaze nigde.

„Ova država je u boljoj zdravstvenoj situcaji sto se tiče broja zaraženih, još jedan razlog zašto smatram da ne postoji veliki problem da se članovima moje porodice odobri ulazak u državu“, dodala je.

Kako je rekla, porodica je sa namerom ostala u Mađarskoj dok se situacija u Srbiji ne smiri, ali je prošlo skoro dva meseca.

Istakla je da se situacija malo po malo smiruje i da se zato nada da će njen apel „doći gde treba“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari