Kosovo iz drugog ugla: Zašto baš moram da idem tamo?

Antropološki putopisi o teritoriji, ljudima i slikama koji jesu i nisu deo nas (Peti deo)

Ostavite komentar


  1. To je tamo svega illegalno kosovo je srbija stavljaju svasta ne samo zastave kosovo i metohija je srbija nemoze biti tudja i nije kosovo i metohija je srbija !!!

  2. Stavljaju svasta to je illegalno u svemu sto rade gluposti lazi sile nepravde korupcije teroriste kriminali ubice trgovina ljudima droge svako zlo ima tamo to nisu nikakvi ljudi to zlo je od onih sto dozvoljavaju u tudjoj zemlji ali nebi u svoju ! sto svi mogu da vide kosovo nije nicija zemlja osim srbije nikome se ne da jer je njena i nikome se svoja zemlja ne da !!!

  3. Kada je već tako, Albanci bi trebali da razmisle da autoput Priština – Tirana, sa strelicom, krste u „Put Slobodana Miloševića“! Srbi bi, siguran sam, radije pristali na naziv „Put Aleksandra Vučića!!!

  4. Mnogo je Srba zagledanih u London i Vasington.Kao nekad,u Moskvu i Zagreb.Treba nam nova,nasa elita koja ce nas voditi.

  5. Нико боље,не пали жито од Шиптара,тако да је сарадња интзваредна.

  6. Kosovo je nezavisno i to je zaversena pruca a ovi nasi drze sa stolicu plaseci da ne e izgube Pa kosovo kosovo. Samo sto ce zlo i bedu donesti narudu i na keaju ispace ist ce da e priznaju milom ili silom

  7. Ništa me nebi iznenadilo da jednog dana na zidu hotela Grand u Prištini osvane slika vučića kao ona što je doskora „krasila“ hotel Ambasador u Nišu.
    Sa natpisom : mirënjohës shqiptarë të Kosovës. U prevodu: Zahvalni kosovski Albanci.

  8. A moj Deda je presao Albaniju peske 2 puta ,od njega sam cuo kad sam deti bijo.Zlikovac broz pedeseti gd ote zemlju od seljaka,a i od moga Dede , i opravi kolkoze ,koji su jos u nekim mestima u Srbiji vidljivi .E zato je kosovo takvo

  9. Interesantno je da putopise po Kosovu pišu novinarke a ne novinari.To govori kakvo je stanje u pokrajini ako me razumete.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.