Teolog objašnjava zašto SPC ćuti o situaciji na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Granica između države i crkve i te kako postoji. To što je u većini slučajeva crkva na strani države i vlasti samo je zato što isto misle o dobrobiti srpskog naroda.

  2. То онај што је рашчињен из СПЦ????
    Баш мјеродаван за мевладиниће и оне који подупиру ракол у нашој цркви.

    За данас је он и такви сбјетла мјеродавна особа ,ништа чудно.

    Народ ј зна ко је вјера а ко невјера.

    Свакоме нек буде живот како ради .

  3. E nekada su SPC i vojska bile institucije, kojima je narod najviše verovao.Vise nije tako, kao da je ova vlast rešila da satre i crkvu i narod i državu

  4. Crkva ćuti i na bogohuljenje Pinka koji je proglasio svetog Žeksa, pa njegov hram, pa da je on živi svetac koji hoda među ljudima, hoda po vodi (!!!!).

  5. Porfirije je marioneta antinarodnog izdajničkog režima. SPC se prodala zahvaljujući nezakonitim donacijama autokrate i ličnim privilegijama, odrekla svog naroda i vekovnih istorijskih temelja srpske nacije.

Ostavite komentar


Društvo

"To što vazduh smrdi ne znači da je zagađen": Lokalna vlast pustila Kruševljane niz vodu 10

„To što vazduh smrdi ne znači da je zagađen“: Lokalna vlast pustila Kruševljane niz vodu

Kvalitet vazduha u Kruševcu je problematičan od početka maja. Kruševljani se od tada žale na smrad vazduha, a na poslednjoj sednici Skupštine Opštine odbornici vlasti su izjavili da podaci monitoringa kvaliteta vazduha pokazuju da je u Kruševcu vazduh čist ili umereno zagađen. Odbornica Pokreta slobodnih građana Ksenija Bradić Veljović za Danas kaže da je ovo potvrda da su lokalne vlasti "pustile Kruševljane niz vodu".

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.