Kosovska policija demantovala da je u severnom delu Mitrovice uhapšen još jedan bivši pripadnik te institucije 1Foto: RTK /arhiva

Kosovska policija demantovala je večeras medijske navode da je u severnom delu Mitrovice danas uhapšen još jedan bivši pripadnik te institucije, prenosi Kossev.

Pošto je u četvrtak uveče uhapšen bivši pripadnik Kosovske policije S. T. koji se tereti za ratne zločine, pojedini mediji izvestili su da je danas uhapšen još jedan bivši pripadnik ove institucije, pozivajući se na svoja saznanja.

Iz Kosovske policije su u više navrata na upite Kosseva ranije danas saopštavali da nemaju zvanične informacije o hapšenju, da bi večeras demantovali te navode.

Kosovska policija demantovala je i navode kriznog štaba sa Severa da su sprečili radnike elektrodistribucije da izvrše popravke usled kvara nastalog na elektomreži.

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković objavio je da je danas uhapšen
Zoran Mihajlović, bivši policajac koga Priština tereti za ratne zločine

On je dodao da je danas kosovska policija zabranila radnicima Elektrokosmeta da izvrše određene radove na dalekovodu Brnjak, zbog čega je 150 stanovnika šest sela bez struje.

Petković je istakao i da je u toku dana izašao spisak od 230 Srba koji se terete za navodne ratne zločine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari