Kosovska policija: Uhapšen policajac povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


    1. Daće Bog da bude tako, da pred izbore propeva radojičić i ti pajkani uhapšeni jutros i kažu da je diktator vučić naložio ubistvo, a da je saučesnik ona Ivanovićeva „partnerka“ koja „radi kulturu u kabinetu Brnabićke“. Pod pretnjom hapšenja od strane medjunarodog suda preCednik će priznati nezavisno Kosovo, a to mu donosi kraj pljačke i izgnanstvo iz Srbije. U svakom slučaju, rasplet je zaista blizu, sada bez vučićevog pajtosa Haradinaja.

  1. G.Rebic nije postupio profesionalno jer je izjavom da je imao informaciju o akciji bacio sumnju na srpeske pripadnike kosovske policije i jer se bavi politikom.

  2. Pozdravljam svaku akciju koja ce dovesti do hapsenja nalogodavaca i i ubica Olivera Ivanovica.Neke su stvari ocigledne.

  3. Bas me cudi da kosovska policija nije uputila zamolnicu da AV AV na poligrafu ispita osumljicene i da proceni stepen krivice. Kod nas se samo tako radi, moguce i zbog toga sto je Zagorka Dolovac pocivsa.

    1. Nije Zagorka umrla nego je uviđajna, neće da deranžira javno mnjenje kad sve ide svojim tokom.

    1. @milos

      Pa da dignu honorar makar na dva bureka na dan, angazovali bi neke ozbiljnije te bi citali ovde i pametnije „komentare“ vas albanskih botova.

  4. „što je suprotno propisima i rezolucijama“, kaze Rebic.Kojim propisima ? Kojim Rezolucijama ? Nismo zaboravili da je za prisustvo Rosu i duge cevi na severu Kosmeta, prilikom zabrane oslikanog voza, Vucic promrmljao da je to deo USMENOG DOGOVORA (!) Dakle javnost Srbije ne zna ni za jednu od one 33 pismene tacke iz Brisela, ni za „usmene dogovore“. Vi izgleda da ste obavesteni ?

  5. Dokle ce vise Zapad da tolerise nasilje koje Pristina sprovodi nad Srpskim narodom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.