Kosovska vlada nudi 20.000 evra za informacije koje bi dovele do hapšenja ubice iz Glođana 1Zgrada Vlade Kosova Foto: Arhiva KiM

Vlada Kosova ponudila je danas 20.000 evra kao nagradu za informacije koje bi mogle da dovedu do hapšenja osobe koja je u petak pucala na autobus u mestu Glođane i pritom usmrtila tri osobe i ranila jednu.

Iz Vlade je saopšteno da je Kosovska policija angažovana sa svim relevantnim jedinicama u istrazi i rasvetljavanju ubistava u najkraćem roku, preneo je Kossev.

„Policija radi na prikupljanju i analizi svih relevantnih činjenica i dokaza kako bi se ovaj slučaj što pre rasvetlio i što pre priveo pravdi počinilac ovog krivičnog dela“, naveli su iz Vlade i dodali da traže pomoć građana, odnosno svih onih koji imaju informacije koje bi dovele do rešavanja slučaja.

„Apelujemo na građane koji možda imaju neka saznanja o slučaju da pomognu policiji da pronađe počinioca ovog dela i za to nudimo nagradu od 20.000 evra za svakog građanina koji može da pruži informacije koje dovode do rasvetljavanja ili otkrivanja ovog slučaja“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari