Kosovski mediji: Autobus iz Prizrena kamenovan kod Kruševca, nema povređenih

Ostavite komentar


    1. U pravu si, pokusavaju Albanci da naprave propagandisticki cirkus od dva bacena kamena dok mnogo gore incidente u „drzavi kosova“ u izvedbi Albanaca guraju pod tepih. Kada se to Pacoli javio kada je bio napadnut neki Srbin na Kosovu? Kada je to Pacoli pozivao da Albanci izvrse svoje obaveze? Problem za njih i za ovu jeftinu propagandisticku akciju je da ih vec svi znaju. Ne tak davno Pacoli je isto ovako histerisao da bi sam vlasnik autobusa, Albanac demantovao da je uopste bilo nekog napada.

    2. Kako je Muljivoje Radakoviqi lepo iskoristio momenat da nas svrsta u isti „talog“ sa arnautima ciji kontinuirani zulumi i napadi na sve sto je srpsko na Kosovu i Metohiji ne prestaju?!

  1. Ma nemoj? Neka neka da vidite malo kako je….i slažem se da ne treba da putujete kroz Srbiju!

    1. A garant si pisao kako su Hrvati divlji jer su napali Srbe.Onda cemo vama uzvratiti istom merom, pa da vidimo kako ce srbi da putuju kroz Kosovo.

    2. Da putuju kroz Srbiju ne smeju ali da „budu“ u Srbiji odnosno deo nje moraju…

    3. Ja se nadam da ce neko, konacno, kao odgovor na svakodnevni i svakovrsni teror arnauta nad Srbima, organizovati sanitarni kordon oko ovog „Bermudskog trougla“?! Neka lete, ili neka koriste svoje „prijatelje“ koji su ih priznli. Imaju tri rute? Na jug, preko Afrike , potom, istocna ruta preko S. Makedonine Bugarske i dalje ili, preko „brace“ montenegrina i Hrvata pa, dalje na sever. Bio bi to pun pogodak.

    1. Srbi na Kosovu ne zive u nikakvim „enklavama“… To su izmislili Vasi izabrani politicki predstavnici da ne kazem Vi…

  2. Omiljena sportska disciplina vec 30 godina na ovim prostorima. Ruku na srce Albanci su tu neprikosnoveni. Osudjujem amaterski pokusaj nasih Carapana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.