Kostić ponovo predsednik SANU

Ostavite komentar


    1. Lepo je cuti da su izbori u SANU protekli bez problema. Cestitam predesdnku, podpresednicima i sekretaru.
      Nisam ja neko ko treba da ocenjuje rad SANU, ali mogu kao Srbin da kazem sta ocekujem od ove najvise naucne institucije u Srbini. Ocekujem da na naucnim osnovama ukazu pozeljne pravce razvoja naseg drustva. Ako te ne ucine onda ja ne znam zasto su oni srpska akafemija i zasto ih finansira srpski narod. Moze ih finansirati Soros, i sa vecim novcima.
      Ocekujem Vas nacionalni trag koji ce ucvrstiti srpske vrednosti u okviru opstih ljudskih vrednosti.
      Srecno!

  1. Gospodine Kostiću vi ste zaista srećan čovek.I u sledećem mandatu imate priliku da se bavite svojim projektima kao i većina koja je za vas glasala.Osim časnih izuzetaka koji se mogu izbrojati na prste jedne ruke vaš virtuelni svet je nedodirljiv za obične smrtnike.Kada ugrabite malo vremena osvrnite se oko sebe ne bili videli uništenu i razorenu Srbiju u svakom pogledu čiji ste vi navodno elitni predstavnici.

  2. Nastavlja se antisrpska politika SANU i prof Kostica. Izolovani, nezaintetesovani za potpunu ekonomsku, kulturolosku, obrazovnu i svaku drugu propast Srbije. Koji je interes ove grupacije ljudi u tome, zbog cega svojim upornim cutanjem takvu propast Srbije ubrzavaju? Istorija ce pokazati cije su sluge bili.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.