Kusturica: Davor Dragičević je više od običnog fenomena

Ostavite komentar


  1. Poštovani gospodine Kusturica,
    država koja nije u stanju da zaštiti svoju decu,a u ovom slučaju možemo da kažemo i to,da država koja ubija svoju decu i štiti od ruke pravde i zakona mafijaške ubice koje su očigledno deo kriminalnog državnog aparata,zapravo i ne zaslužuje da se zove državom. Koja je uopšte svrha postojanja države koja nije u stanju da zaštiti svoju decu,koja ih ubija,ugnjetava i proganja,a koja istovremeno štiti najgore kriminalce i ubice !!!??? Ovo se danas pita svaki misleći,pošten i moralan građanin zabrinut za opstanak srpskog društva bez obzira s koje strane Drine se nalazili,a pogotovo mi koji imamo decu i koji osećamo beskrajnu empatiju prema porodici Dragićević.

    1. Bravo za urednistvo portala koje propusti ove reci kao pristojan komentar. Smisla naravno da nema.

    2. Dete je bila nedužna Milica Rakić, nešto vas nisam toliko čuo kao za ovog posrnulog punoletnog momka, sram da vas bude!

  2. „Milorad Dodik je jedan neponovljiv čovek. Njegovi poeni koje je sticao u životu su izraz čiste inteligencije. On je počeo na zagrebačkoj pijaci tako što je očevim ‘tamićem’ prebacivao paprike, luk i krompir i od te pijace do ove velike, u kojoj se nagađa bolje od svih drugih, pokazalo se da je to jedna energija kojoj teško iko može doći kraja“, rekao je Kusturica.

  3. Pun mi je nos ovakvih kvazi intelektualaca što glume antiglobaliste. U ime „viših ljudskih vrednosti“, a protiv „trulog zapada“, podržava najgore svetske diktature i šljam ljudskog roda. Zapadni novac medjutim nije prljav kada treba da se uzme. Najobičniji oportunista, prevarant i poltron. Treba da te je stamota.

    1. Poštovani „Demose“, ukrasti od lopova nije kriminal, prema tome, uzeti od Zapada deo novca koji je taj Zapad zaradio na eksploataciji ostatka sveta nije nemoral već vrlina. Ako jedan Amerikanac utroši energije koliko i 300 Indijaca, koji zauzvrat proizvode više nego prosečan američki radnik i, uprkos tome, prima platu od 50 dolara, šta je to neko „čista“ kradja. Zašto bi bilo ko bio gadljiv što uzima novac na Zapadu. Samo vraća deo onoga što mu je opljačkano?

  4. Interesantno da Kusturica od svih drzava na ovoj Planeti, kap los primer navodi SAD. Inace on toliko ne podnosi Zapadne drzave da je javno sahranjivao filmove iz tih drzava.

  5. Bolje da si izjavio BLABLABLA , bilo bi manje očigledno da braniš Dodika . Ovako ovom mutnom izjavom zapravo tvrdi(isto ko banda ministara koja je uhapsila Dragičevića) da je Davor naivna žrtva opozicionih političara. Kusturica je uvek bio ljiga i korisnik veza s prijateljima iz politike al pre je to radio zarad sponzorisanja svojih filmova. Sada je izgleda preuzeo breme Velikog srbskog nacionaliste zbog nekih drugih koristi, graadilo se i izgradilo , sada to treba očuvati i množiti a to ne može bez političkih ortaka.Kada se prekrstio u Nemanju i vratio korenima, nisam video nikakav problem u tome, to se nesrecnih 90ih desavalo i sa srbima u hrvatskoj a i bosni. Al sad , posle 20 godina nemanjinog srbovanja, se vidi da je kod njega ispoljen kompleks poturice koji mora biti veći srbin od svih. A takvi srbi , pored Šešelja i ostalih fašista , nam ne trebaju nit su nam ikad trebali.Emir je zaostao sa svojim nacionalizmom , jer nije on toliki srbin koliko zapravo samo negira svoje poreklo a to je ovde valda osnova svih nacionalizama. Zato tolko i druguje s acom i miletom , takav je i njihov nacionalizam, lažan , fàşistički i služi za dobijanje političkih poena.

  6. „…pojavljuju ljudi koji „pokušavaju da psovkama i najružnijim pretnjama dovedu u pitanje državu“
    Додик није ентитет Република Српска, није ни Младић ни Караџић… Ако неком тамо случајно није јасно… А бивши-садашњи-будући плаћеник који само мења газде и на јави и у сну види друге плаћенике… Хоће то…

  7. A šta reći o čoveku koji se druži s političarima i to srpskim , on je il lud il glup il oportunista. Tipujem na ovo treće. On je ionako stub kulture vučićevog i dodikovog cirkusa , srpska majka s jedne strane a on s druge i pod mišku. Dobro je da ce njegovi filmovi ostati upamćeni kad zaboravimo koliki je on bio muljator.

  8. Kusturica je kost u grlu svim defetistima u Srbiji. Bilo šta da uradi naići će na odijum te defetističko-dezerterske elite. Oni bi pobegli /da mogu/ bilo gde a Kusturica, bez obzira što je imao idealne mogućnosti za to, nije otišao nigde već je ostao u Srbiji koju oni neštedimice pljuju?! Ruši im lepe gastarbajterske snove.

  9. Postujem Kisturicu, ali on nije siguran u sebe kad prica.Jednostavno je usao u mnoge poslove i sada je vec kasno da ima svoje misljenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.