Košutnjak: 140 miliona za izgradnju stene za penjanje

Ostavite komentar


  1. „Suma Kosutnjak“ je samo na papiru zasticeno podrucje. U stvarnosti se nemilosrdno unistva,Vikendom i praznikom hiljade „izletnika“ pale svoje rostilje, a neposredno uz njih stoje parkirani automobili, jer svi moraju da bas dotle dodju kolima. Komunalnoj, ili saobracajnoj policiji ne pada na pamet da pokusaju da to sprece , tako da je sva trava i rastinje vec unisteno. Sto je jos gore, drvece se nemilice sece, i mi koji tu vec godinama setamo, vidimo kako se suma vec dobro proredila. Gradsko zelenilo, ili Srbija sume, ili ko je vec tu gazduje ce sigurno reci da se radi o starim, bolesnim itd., stablima, ali za vise od 20 godina koliko setam po Kosutnjaku, nisam video ni jedno novo, mlado stablo da su posadili, samo seku, seku, to se vidi po desetinama panjeva, na svakom koraku.

    1. Potpuno ste u pravu. Ja sam u vise navrata pozivala komunalnu policiju da izadje na teren i kazni ljude koji se parkiraju na zelenoj povrsini u sred sume . Komunalna naravno nikad nije htela da izadje. Isto vazi i za pozive koje sam im upucivala zbog preglasne muzike koja tresti leti do rane zore iz mnogobtojnih restorana u Kosutnjaku i odjekuje na sve strane tako da mi koji stanujemo u blizini ne mozemo nocu da spavamo !

  2. Hm… s obzirom na kvalitet auto puteva koji se grade, poplocanih trgova, asfalta na ulicama… ne bih ja na tu stenu…

  3. Bravo, samo nam je to nedostajalo da postanemo prava kapitalistička zemlja. Pun pogodak, dok jedni spavaju na klupi drugi se veru po veštačkim stenama. Ko je kriv ovim prvim što su lenjovi.pa se izležavaju na klupi. I samo da ne zaboravim, hvala predsedniku za ovako monumentalan objekat.

  4. Ne znam samo čemu onda služe planine po Srbiji.Ideš po gorama, pa se tamo penješ. Budžetska sredstva treba svrsishodno koristiti a ne razbacivati se s njima, sve zarad neke stene za penjanje i pokazivanja iste stranim i domaćim turistima.
    Dakle ovima pamet odavno nije jača strana, ali tu je naravno i njihova nazovi „svest“ da im niko ništa ne može, i da mogu da rade šta hoće u gradu Beogradu i državi Srbiji.
    Ipak istorijski sat neumitno otkucava i polako im se bliži kraj.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  5. Ovo sto se radi u Kosutnjaku je zaista skandalizno ! Da se sece zdravo drvece i pravi vestacka rogobatna stena za penjanje je zaista strasno ! Institut za sport ne moze da poseduje zemljiste i drvece koji su deo zasticene zone !!! Umesto da se omoguci da se sportovi u kojima imamo talentovane sportiste vise finansiraju i otvaraju atletske dvorane i omoguci vrhunskim sportistima da treniraju, ovoliki novac se trosi na nesto cime se bavi mali broj ljudi !! Sama vestacka stena je takvih dimenzija da narusava okolinu gde se nalaze sportski tereni koji se uklapaju u ovu zasticenu zonu ova rogobatna gradjevina nikako nece moci svojim izgledpm. Da ne govorim da je ovo bila poljana gde su se deca igrala !

Ostavite komentar


Društvo

"Zastrašujuće saznanje da će siledžije iz SNS-a zakucati na vrata svakog političkog neistomišljenika": Da li je medicinska sestra iz Vršca žrtva politike? 10

„Zastrašujuće saznanje da će siledžije iz SNS-a zakucati na vrata svakog političkog neistomišljenika“: Da li je medicinska sestra iz Vršca žrtva politike?

Slučaj medicinske sestre iz Vršca Valentine Adam Bolić, iz Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović", koja tvrdi da je dobila premeštaj na teže radno mesto samo zbog toga što je njen sin odbornik kritikovao rad gradonačelnice na konstitutivnoj sednici, izazvao je veliku pažnju javnosti, a sagovornici Danasa smatraju ovo nije prvi put da se zdravstveni sistem koristi za političke obračune, kao i da je zastrašujuća činjenica da "siledžije iz SNS" mogu da zakucaju na vrata svakog političkog neistomišljenika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.