Kovačević: Sve stranke koje učestvuju na izborima su ispod Vučićevog pazuha

Ostavite komentar


    1. Ti si ovde već izrastao u podguznu muhicu buczavog šizofrenika koga braniš iz komentara u komentar zamenom tema i širenjem dimnih zavesa .

  1. Pedja,potpuno ste u pravu .Kvazi-gospoda iz Narodne stranke,kojima je poznavanje poltiike na nivou prosecnog adolescenta ili malo bolje ,oni dakle procenjuju iz komfora finansijske sigurnosti ,sta je moral i sta je cast ,s obzirom da se njihov predsednik obrukao na proslim predsednickim izborima ,uz znacjana finansijska sredstva .Ne razumem opozicione gradjane ,koji su za bojkot,sto je u redu biti za bojkot ali nacin na koji su stranke usle u bojkot i kampanja bojkota,diirektno sluze interesima DJilasa ,Jeremica i Obradovica i nema dalje nikakve principijelnosti ,osim privida i dodvoravanja gradjanima ,kao kompenzaciju za odsustvo poltiike .Prvoj dvojici , jer finansijski najbolje stoje ,pa ce onda imati ucenjivacki kapital ,u odnosu na ostatak opozicije ,a trecem jer se on najbolje snalazi na ulici i to mu dize rejting .Da nastavim u vezi ovog drustva iz Narodne stranke ,Kovacevic,koji je bio u Dss-u ,koja je politicka katastrofa od stranke,koja je podrzala Sns 2012. i jos mnogo toga,on je uveren da ima odlicna uverenja sto se tice politike i kao sto je nekada srbovao na vrlo neukusan i opasan nacin,sada govori mi smo opozicija ,nas nekoliko stranka,a ostali su Vucicevi.Pa je opet Srbija svedena na njega i njegove O njegovom poznavanju politike dovoljno govori i to da bi Vucic na regularnim izborima dobio 8 posto,pa kako su onda dosli na vlast 2012. ili 2014. gde nije bilo izborne kradje i bilo je relativno prohodnih medija i za opoziciju .Jednostavno,deo gradjana glasa za takve opcije i bez koristi ,ta primitivna estetika im se svidja ,drugi deo ima korist,treci ocekuje korist, malo se i usicari na izborima ali to je tek dodatak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.