Koverte pod policijskom pratnjom stigle u RTS 1Foto: Lj.B.

Više od tri miliona koverti sa fiskalnim računima, koje će učestvovati u državnoj nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, dopremljeno je u Studio RTS-a na Košutnjaku u Beogradu, uz policijsku pratnju.

Studio će do kraja izvlačenja biti pod stalnim obezbeđenjem i video-nadzorom.

Kako prenosi Srna, koverte su dopremljene u Studio 8 RTS-a u konvoju od šest kamiona, posle čega su smeštene u bazen dimenzija 23 sa 12 metara, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave. Prve nagrade biće izvučene u subotu, 11. marta, a studio će do poslednjeg izvlačenja 31. marta obezbeđivati službeno obezbeđenje RTS-a i biće pod stalnim video-nadzorom.

Primopredaju koverata kontrolisala je Komisija u kojoj su bili predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva finansija – Poreska uprava i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Sačinjen je i spisak pošiljki koje su pristigle u neadekvatnim kovertama i time ne ispunjavaju uslove za učestvovanje u nagradnoj igri, a kojih je ukupno bilo 158.

Prvo izvlačenje nagradne igre biće održano u subotu, 11. marta, u direktnom TV prenosu na Prvom programu RTS-a od 17.45 časova.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ počela je u januaru, a građani do kraja marta mogu besplatno da šalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. godini sa iznosima od najmanje 100 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari