Kovid pacijenti u hali Novosadskog sajma, a klinike se rekonstruišu

Ostavite komentar


  1. Danas sam bila u KBC na kardiohirugiji.
    U istoj zgradi sam 1977 g.vezbala HIRURGIJU ,koja se tada zvala druga HIRURSKA KLINIKA .
    Imamo svetske strucnjake ,na celu sa cenjenim Prof dr.SVETOZAREM PUTNIKOM ,SESTRE I SVO OSOBLJE za svu pohvalu na strucnosti i ljubaznosti,vaspitanju….
    Izasla sam mnogoooo tuzna .
    Na KLINICI OD 1977 g sve je isto-verovatno i od dana kada je sazidana.
    Praistorijski lift ,plocice u hodniku ,ne mogu ni da zamislim u kakvom su stanju.. Mokri cvorovi….
    SRAMOTA ZA NAS STO SMO DOZVOLILI LIKOVIMA DA URNISU BGD I ULAZU I RAZVIJAJU MAFIJASKE POSLOVE.

  2. Ako ovaj primer smestaja i lecenje obolelih , od Covid 19 Virusa , u sajamskim halama i slicnim prostorijama, bez potrebne opreme , verovatno i bez kompetentnog medecinskog osobla , nije pucanje Zdravstvenog sistema onda je jos i gore tj . eksplozija u komade . . . dakle . . . cekam Acino IZVINJENJE gospodinu R . Panicu koji nam je izneo pravu , katastrofalnu sliku o stanju u Zdravstvu suprotno ruzicastoj propagandi rezima pa i javnim vredjanjem gospodina doktora Panica od strane Predsednika svih gradjanja “ R . Srbije “ ( ili je mozda u tom vredjanju bio samo “ preCednik $n$ sekte “ ) . . .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.