Kovid propusnice u Srbiji: Zamazivanje očiju javnosti i medicinarima

Veliko nezadovoljstvo zbog uvođenja "ograničenih" kovid propusnica

Ostavite komentar


  1. „Od početka oktobra broj umrlih od korona virusa u Srbiji prešao je brojku od 100 a da mesec još nije završen.“

    Bilo bi odlicno da je tako, ali je broj presao HILJADU (1000) a ne 100. Budite ozbiljni, ovakvi propusti nisu dozvoljeni.

  2. Srbija je danas na 9-om mestu u SVETU po apsolutnom broju novozarazenih, a na 6-om u Evropi! Ovaj podatak treba natrljati na nos onoj gospodji sto se predstavlja kao predsednik vlade! Posto je sama rekla da je jedino ona odgovorna treba pokrenuti sudski postupak protiv nje.

  3. „Od početka oktobra broj umrlih od korona virusa u Srbiji prešao je brojku od 100 a da mesec završen.“

    1) 1000, a ne 100?

    2) 100 ne može biti brojka, brojka=cifra=nešto iz skupa {0,1,2,3,4,5,6,7,8,9} u dekadnom sistemu

  4. Lekari u obustavu rada. Tražiti povećanje plate 100% i totalno zatvaranje svega. Inace neka dodju ovi sto donose odluke pa nek leče pacijente.

  5. Srbija je medju retkim zemljama koja ima dovoljno vakcina da vakciniše celu populaciju, ali po svim parametrima smo na samom začelju vakcinacije u Evropi. Nošenje maski, držanje distance, i sve druge rzumne mere su na snazi ali se slabo poštuju. Više od pola ljudi koji stave masku nosi ih nepravilno, ispod nosa. Jedino rešenje je uvodjenje obavezne vakcinacije, ali bi se ovde podigao ustanak sa tim. Pa evo i za ove smešne kovid propusnice imamo proteste. Veoma smo čudan narod i po meni je jedina greška ove vlasti što nije uvela obaveznu vakcinaciju i izvela vojsku na ulice da obezbedi prisilnu vakcinaciju svih. Jer kada se pitanje života i smrti prepusti pojedincu, rezultat je 50 umrlih, mahom nevakcinisanih, dnevno.

  6. Mislim da ova mera ne može pomoći puno osim što će navesti mlade na vakcinaciju.Udjite u bus,stadion,halu…videćete koliko se ne pridržavamo mera.

  7. Smesni ste. Prost primer, pocne kosarkaska utakmica u 20:30h i traje do 22:15, u 22h pocinje kontrola covid redara i ko nema covid sertifitak mora da napusti halu? Hahahahahah

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 10

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.