Kradu šine, kablove pod naponom, delove liftova, mostovi u mraku

Ostavite komentar


  1. Tako su i telekomu krali kablove i ostecivali infrastrukturu, dok nisu ugradili (domaci) senzorski sistem i resili problem.

  2. Ovakav vid kradje kroz krivični zakon proglasiti za vid terorizma (što i jeste, kad se malo bolje razmisli) a počinioce tretirati kao teroriste. Čini mi se da su u Bugarakoj na sličan način rešili taj problem.

  3. Treba prvesti i roditelje maloletnika a i društvene mreže koji na to podstrekavaju.

  4. To je normalno u policijskoj drzavi!!! Po stanovniku imamo najvise policajaca u Evropi ,ali dzabe!Sede po kafanama i teraju ,,kera,, a onda izadju i pisu kazne za 10km/h vise ili za pojas koji nisam vezao pa mu tako ispada da me oni vise vole nego sto sam sebe volim! Da se razumemo ,jesam za to da se pisu kazne ko ne stavi pojas deci.Ne daj BOŽE da pocnu neki teroristicki napadi. Porusice sve pored ovakve policije!!!!

  5. Maloletnici kradu opremu pod naponom? I sad ja treba da verujem u ove gluposti? Šine verovatno stave pod mišku 2-3 pa polako niz prugu? Sem šrafova za sve ostalo je potreban kamion!

  6. Na žalost živimo u zemlji gde se uzima šta ko može.Ministri i direktori nameštaju tendere , doktori uzimaju lekove ,prodavačice krišom jedu , ovi skidaju gvožđe i kablove. Šta ko može ….

  7. Lopovska država. Svako krade koliko može. Neko ima 24 stana u Bugarskoj. Neko ima više plata ukupno preko 30K evra, Neko u NBS zarađuje stotine hiljada… Neko se švercuje u gradskom prevozu… svako gleda da porazi sistem, zato smo i tu gde jesmo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.