Kragujevac: Skupština grada sutra odlučuje o imenovanju nove članice Gradskog veća, reviziji računa i izmeštanju biste dr Mihajla Ilića 1Foto: Z.S.M.

Sutra, u ponedeljak, 21. februara u zgradi Gradske uprave održaće se 15. redovna sednica Skupštine grada. Početak sednice je u 9 sati.

Na sutrašnjoj sednici kragujevački odbornici će odlučivati o imenovanju nove članice Gradskog veća za investicije i upravljanje projektima, a predložena je diplomirani sinolog (prevodilac sa kineskog jezika) Danka Andonovski, o proširenju mreže osnovnih škola (inicjativa SO Topola Gradskom veći Kragujevca da se na teritoriji ove opštine otvori odeljenje Muzičke škole) i odluci o tome da revizija završnog računa grada Kragujevca za 2021. godinu bude poverena privatnoj revizorskoj instituciji.

Članovi gradskog parlamenta razmatraće sutra na sednici Skupštine grada o promeni odluke o osnivačkom aktu JKP „Vodovod i kanalizacija” čime se ovom preduzeću daje mogućnost da se bavi asfaltiranjem puteva kao i o premeštanju spomen biste dr Maihaila Ilića sa Trga Radomira Putnika kod zgrade Suda, gde se sada nalazi, na lokaciju ispred Ambulante broj 5 u naselju Erdoglija.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari