Kragujevčanin koji je nosio vešala pušten kući

Ostavite komentar


  1. Pa sta je ovom jadnom opljackanom penzioneru preostalo, kao i svim drugim penzionerima, nego da se bese? Osioni lazov.Vucic ulozi 200 000 000 Telekomovih (citaj penzionerskih) EUR u kupovinu privatnih televizija da bi privatnik (citaj AV) sirio svoje smrdljive gace po ceo dan sa svih „nacionalnih“ tv ekrana, a penzionere i sve koji mu ne duvaju u guzicu drzi na lebu i vodi.

    1. Taj jadni penzioner ,kako pišete, ima kuću od 200 kvadrata , vulkanizersku radionicu ,izdaje poslovni prostor jer živi sam sa Ženom u toj ogromnoj kući u Bregalničkoj ulici …Tek toliko da se zna o tom jadnom, sirotinjskom penzioneru. Uzgred, bio je član SPO,bio čovek Verka Stevanovića,pa kaf mu nije zaposlio sina, on ga je pljuvao na sav glas ,bio odbornik SPO u Skupštini grada i na sve njehove diskusije odbornici i pozicije i opozicije(govorim o njegovom odbornikovanju pre više godina( svi su se smejali,jer su bile nebulozne.

      1. Rugate se bolesnom čoveku, a predsednik opštine vam ne zna da se ne govori AERODRUM.

        1. Nije dotični bolestan čovek, onako kako treba govoriti o stvarno zdravstveno bolesnim , niti mu se ja rugam. Iznosim samo činjenice,a ovo „bolestan“ može u prenosnom značenju na nešto da upućuje. Raspitajte se malo o njegovom radnom „delovanju“ u kragujevačkoj Elektrošumadiji. Iz svih uglova,pa ćete se uveriti da nije ni jadan,ni teško bolestan kako imputirate, već smo mi – jasni i bedni kada takvi oistaju vesti dana i na prvim stranicama novina.

  2. Vrlo dobro oni znaju sta vesala simbolisu I na svaki nacin pokusavaju da demagoskim slalomima izvrnu to. Vesala simbolisu zahtev da ce svi oni sto su unistavali, pljackali, zloupotrebljavali, pretili I manipulisali biti procesuirani od strane institucija. E to njih najvise brine, zato I ovolika frka oko vesala.

  3. bi daa na proteste izadjemo sa 10000 vesala. slina i keramicar nemaju toliki kapacitet.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.