Kralj: Reakcija javnosti mora biti konstantni pritisak na jezik mržnje (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ne slažem se. „Konstantni pritisak“ je zalivanje i osunčavanje „jezika mržnje“, tako da je potrebno upravo suprotno: supresija bojkotom, ignorisanjem u javnosti, naravno – uz reakciju tužilaštva ako je zaista reč o „jeziku mržnje“..

    Primer je onaj novozelandski terorista, kome ni sliku, ni „reč i misao“ nisu objavili, dok je kroz sudstvo uklonjen iz društva na duže vreme.

    Godpođina tuk na utuk politika je dobra samo za prepucavanje ekstremista i naduvavanje njihovih egoa i umišljene važnosti u društvu.

  2. Postovana, svako ko je od prostaka (i skolovanih i manje skolovanih) hteo da napravi kulturan svet potrosio je svoj zivot uzalud. Trebace dosta vremena da se razumni ljudi pokrenu i vrate prostake tamo gde im je mesto, u jeftine kafane i kucna prejedanja i opjanja. To o cemu pricam bio je beograd do devedesetih godina. Bio je to grad lepsi za zivot od mnogih evropskih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.