Partizan nema više sportskog direktora, ali mogao bi da dovede čoveka koji bi se, između ostalog, bavio i onim što je bilo u domenu posla smenjenog Mladena Krstajića. Najnoviji kandidat je Slobodan Krčmarević.


I to vrlo ozbiljan, jer je selektor mlade selekcije Kazahstana juče viđen na stadionu crno-belih, gde je o mogućem povratku u klub, u kojem je proveo deo igračke karijere i neko vreme radio kao trener mlađih kategorija, razgovarao sa članovima Upravnog odbora Ratomirom Babićem i Milanom Obućinom. Kako je predsednik crno-belih Dragan Đurić otišao u posetu fudbalerima i novom treneru Avramu Grantu na pripremama u Izraelu, ulogu pregovarača preuzeli su njegovi saradnici iz UO, a nekadašnjem strategu reprezentacija Srbije do 19 i 21 godine, šefu stručnog štaba OFK Beograda, kiparskih Apolona i Anortozisa ponuđena je uloga tzv. tim menadžera.

Dakle, ukoliko padne dogovor, Krčmarević bi istovremeno bio pomoćnik Granta (uz već preuzetog saradnika oteranog Stanojevića – Vanju Radinovića) i zajedno s koordinatorom za sportska pitanja Albertom Nađem učestvovao u kupoprodaji fudbalera, o kojoj bi završnu reč, naravno, davala klupska vlada. Pre njega su u igri za oba mesta bili mnogi drugi, mahom nekadašnji asovi „parnog valjka“, ali bi možda baš Krčmarević mogao da dobije posao u Partizanu, čija se vrhuška, kao i njena opozicija, uveliko sprema za redovnu klupsku skupštinu 20. februara, nije nemoguće i vanrednu, tj izbornu sednicu neku nedelju kasnije.

Kamara trenira, ali preko volje

Posle kraće pauze, treninzima crno-belih priključio se Mohamed Kamara. Dan pošto mu klub nije dozvolio da napusti srpski fudbal, vezista iz Sijera Leonea požalio se na glavobolju, posle čega ga je Grant „hladio“ u meču s Makabijem iz Haife pa se tek juče vratio na teren i bez volje odradio obaveze.

Diara neće u Levski

Lamine Diara neće iz Partizana, barem ne pod uslovima koje je zamislio klub, u čijem dresu je stekao epitet „ubice Zvezde“. Mada je skoro celu jesen proveo na klupi, ljubimac navijača crno-belih, kojem na leto ističe ugovor, odbio je ponudu Levskog iz Sofije, čija je uprava već bila dobila saglasnost Partizana za transfer.

Đurić: Ne bojim se Skupštine

Predsednik FK Partizan naglasio je da će Skupština zakazana za 20. februar biti vođena kao radna, ali da mu ne smeta ukoliko neko pokrene pitanje o poverenju njemu i Upravnom odboru. „Ne bojim se Skupštine, verujem da će sve proteći u najboljem redu. Ako neko i pokrene pitanje o nepoverenju to je njihova stvar“, kratko je odgovorio Đurić, najavivši da će razgovarati sa nezadovoljnim Mohamedom Kamarom i da veruje da će on ostati u klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari