Kreće sa radom TV K1: Državni pokušaj neutralisanja N1

Danas saznaje da Adria medija grupa planira da pokrene još četiri kanala i to - ruska

Ostavite komentar


  1. Dodatna informacija je da uvodjenjem mts optike i uzimanjem mts kablovske gubite pravo da gledate televizjiu N1, jer ona nije u ponudi dozvoljenih kanala.

  2. „bilo bi sasvim u redu da se Telekom preimenuje u Avkom i tako i formalno ozvaniči totalnu medijsku opresiju od strane države“.
    Pošto je sva vlast u rukama j e d n o g. čoveka, naša država je svedena na igrokaz sa malo starijim kulisama- tj nemamo državu. imamo UZURPATORA javne moći i novca koji ide sa tim

  3. Sem Sputnjika nemamo ni jedan mediji koji je Ruski, ne znam što ovolika panika oko K1 tv…

    1. Panika je kod vlasti, cim smatraju da pored svih televizija koje drze pod svojom sapom sem N1, moraju da imaju jos jednu i 4 ruske za sirenje ruske propagande.

      1. Koliko je Sputnjik Ruska propaganda toliko je i N1 tv ćerka firma BBC zapadna ne vidim problem… Što više i jednih i drugih bolje nego Pink, Heppy tv…

        1. Stanko, dušo i za propagandno blebetanje, treba bar neka mogućnost kritičkog mišljenja.
          Nemaš je.
          Stop cim!

        2. Zar na N1 ne ide ona CNN-ova reklama u kojoj se kaze da je N1 njihova ispostava za balkan…

      1. Hahaha pa što nije N1 na Engleskom aj nemoj se praviti Englez znamo o čemu se radi, dobro došla je Ruska tv na SRPSKOM

  4. U Nisu su na silu uvodili opticke kablove po zgradama za Telekom iako vecina vec ima SBB.Mi smo odbili,oni su dolazili poceli sa raskopavanjem na silu,zvali su iz Poste naseg upravnika,pritiskali,trazili potpise isli od vrata do vrata i jedva smo ih se otkacili.Nazalost, malo je tako jedinstvenih stanara,a tek sada shvatam zasto su bili toliko navalentni.

  5. Mogu pokušavati koliko hoće, pretplatio sam se za „24 minuta“ i za „PLJIŽ“ preko EON-a, ionako ostale TV emisije ne raspravljaju ozbiljno ni o veoma ozbiljnim političkim temama.

    1. Pa problem je jer kad imas neki od njihovih internet provajdera (npr. Mts ili avcom) ne mozes da gledas EON. Blokiran je.

  6. Ne znam zašto je to ljudima čudno. Vučić je učestvovao u vlasti 90-ih, tada su radili iste stvari. Setite se samo kada je počeo da izlazi Fleš, kao pandan tadašnjem (ovaj današnji nije za poređenje) Blicu.

  7. Ma nije valjda, samo N1 sme da postoji?

    Kad je SBB kupovao kablovske operatere i izgurao RTS sa pozicije 1 tada niste pisali o smaku sveta?

  8. Da li je moguce da nema nikakvih informacija o startu tv k1 i 4 ruska kanala u mts iptv i m sat

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.