Kreni-promeni: Peticiju „Rio Tinto – marš sa Drine“ za tri dana potpisalo 20.000 ljudi, ukupno 90.000

Ostavite komentar


    1. Za cistu zdravu Srbiju, bez beskrupuloznih zagadjivaca!

    2. Ne zelim da nam se unistava zivotna sredina u Srbiji, posebno vec zastarelom tehnologijom!

  1. Moramo svim sredstvima odbraniti budućnost naše dece !

    1. Gospodo ja mislim da vi niste dovoljno obavesteni a dacu vam jedan primer zaUgljevik koji je bio najnerazvijenija u bivsoj Jugoslaviji a kad je dosao rudnik i Termo elektrana postao je uzoran region i celom narodu u tom kraju je svanuo dan a do tada su se gusili u blatu .a velika je razlika o nacinu eksploatacije po pitanju unistavanja okoline Ugljevik ima povrsinski nacin iskopavanja rude st mnogo vise unistava i mijenja reljef okoline a gospodo koliko sam obavesten kod vas je podzemni sistem eksploatacije gde su navedeni parametri minimalni vas neko zaludjuje a kod vas je mnogo vrednija vrsta rude lep pozdrav i pamet u glavu .

      1. Kod „nas“ ovako, kod „vas“ neka kopa ko, kako i koliko hoće. Pamet u glavu i pravopis u ruke!

  2. Морамо се изборити да се оваквог зла решимо, питам се како смо уопште дозволили да плаћамо ове злотворе према свом народу, како смо дошли дотле да морамо да се бранимо у својој земљи од непријатеља народа. НИКАДА не смемо дозволити да рио-тинто забоде ашов у нашу земљу.

  3. Ne za Rio Tinto i za sve ostale koji uništavaju prirodu na bilo koji način.

  4. Peticija „Mars sa Drine“ sada ima preko 105 000 potpisa! Ne smemo dozvoliti propagandi i lazima sa nivoa vlasti da nas uspori u nasim zahtevima za stopiranje Rio Tinta u nasoj prelepoj zemlji! Ne damo nase reke, nas vazduh, sume i zivot!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.