Kreni-Promeni: Subvencije za električni automobil 600.000, a naknada za prvo dete 371.614 dinara

Ostavite komentar


  1. Samo oni zli mogu da pronadju zamerku,kao sto su vec nasli i pored ovako dobrih primanja.

  2. Najlakše je davati lažna obećanja i tuđe pare!
    Što mu teško, na lepim slikama i ciframa sa mnogo nula se dobijaju izbori, jer ko će sada da uzima papir i hvata beleške šta je rekao juče, pre par godina ili deceniju, kada će već sutra reći nešto što će poreći prekosutra.
    Zbog koga beše halabuka oko deklaracije o Srebrenici, beše li to zbog ovih istih koji nam obećavaju raj, samo izgleda ne na zemlji!
    Niko nema kraće pamćenje od nas!

  3. Društveno neodgovorno je bacati novac na pomoć za kupovinu električnih automobila, tako se opet pomaže bogatima. Koliko samo subvencija za poljoprivredu nije isplaćeno, a oni će da daju 5.000 evra za auto?! Srpska stvarnost je sve bizarnija.

  4. И ви говорите о лажима?Шта сте нам до сада обећали и ни једно обећање нисте испунили.Личите на цинкароша и тужибабу из школе,учитељице овај урадио ово а овај ово.Само слажете лаж до лажи и тужакате .Од вас никада ништа.Џаба сам вас гласао.

  5. Sa nepoimenikom u Srbiji zivimo kao u paklu gajenja istog sa nekim ciframa sa kojima se udvara svojoj novostvorenoj eliti koja jedino u Srbiji dobro živi. Trebao bi prestati da se razbacane sa tuđim parama. Sad ce foliranti 5000 e pa ce fabrika krenuti pa stati pa posle krivi bivsi

  6. Bravo Savo i Kreni Promeni! Drmajte im kavez neprekidno. Vlast koristi ovaj trenutak dok se naša pažnja trenutno vrti oko Rio Tinta pa im je zgodno za lov u mutnom. A sve su im odluke takve da nemamo koristi ni mi ni država, nego kao da sve nas namerno zakopavaju što dublje. Narodu podele mrvice da zataškaju silnu korupciju i pljačku koja se usput sprovodi. Sve što su nekome „dali“ morali su od nekog da uzmu, jer to su naše zajedničke pare. Pogodite od koga uzimaju a kome daju? Pogledajte ko je za par godina „rada“ „stekao“ više nego onaj ko vredno radi za tri života? I smeju nam se u lice!
    A pogledajte samo i ove botove patazite, ima ih na hiljade, koji sede po nekim javnim ( našim) ustanovama i na našoj grbači, i ništa ne rade. Nagurali ih u kancelarije, neki ni ne dolaze na „posao“ osim da uzimaju plate, sa jedinim zadatkom da kobajagi „komentarišu“, glume „građane“, pljuju opoziciju a nas da lažu, da bi njihovo zlatno doba za parazite svih vrsta potrajalo? Za to vreme i za njih i za sebe moraju da rade oni vredni mravi zvani običan narod, na minimalcu, ucenjen i obespravljen. Zato ih toliko prezirem, sva ta bulumenta parazita „pojede“ i dečije dodatke, i naknadu za bebe, socijalnu pomoć za siromašne kojih je sve više, subvencije za poljoprivrednike …itd.

  7. Narod koji je moralno i materijalno degradiran,sklon manipulacijama. Život u Srbiji je oduvek bio lažan,ali ovo danas je vrhunac. Vidimo mi odlično kakva je „briga i pomoć“ porodicama. Rijaliti država,ako se to više može nazvati tako,a gomilom mediokriteta,koji ovu šaku naroda pljačkaju,žedne preko vode prevode. Veseli se srpski rode,dok još možeš…a,kad se osvestio,biće kasno,kao i uvek do sad.

  8. A zakon roditelj negovatelj o dinara sramota sve zemlje u okruzenju ga imaju osim Srbije.

  9. A koliko je subvencija za leteći automobil?!
    Dvoumim se da li da iskoristim subvenciju za električni, ili da ostavim za leteći ..
    Radim u prosveti…ima se može se…(NEMAM TRENUTNO NI ZA BENZIN) – bravo ta akciju!

  10. Šta tu ima loše. Kupiš nov automobil i voziš novo rođeno dete gde ti srce poželi…uzmeš pare za oboje

  11. Bilo je to davno 90-tih. Studiralo se po ovim uslovima, budzet, sufinansiranje i samofinansiranje i onda tada slicni tebi obecavase besplatno skolstvo, zdravsvo i mi se odusevismo. Svi na ulice vici, lupaj u serpe i pobedismo 2000-te i dobismo ali ne obecano. Ukinuse sufinansiranje (pola drzava, pola sdudent) nego plati pa studiraj. Podigose cene 500-600% . I uvedose isturena odeljenja privatnih skola i fakulteta. A zdravstvo, dozvolise otvaranje privatnih ordinacija, pa Domova zdravlja, pa privatnih bolnica, pa privatnih klinika, pa privatnih labaratorija. I dozvolise rad doktora i u drzavnim i privatnim ordinacijama i bolnicama. Toliko o obecanjima.

  12. Imam 52.godine i jedno dete na fakultetu a od oktobra će i drugo biti na fakultetu. Kad su se moja deca rodila nosam dobio ni dinar od države. Toliko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.