Kreni-promeni sutra organizuje “Marš za Sajam”: Beograđani će stati pred bagere i reći da nema rušenja

Ostavite komentar


  1. Samo hala 1 je proglašena za spomenik kulture i ona neće biti srušena, a inače je sve dotrajalo tamo i treba nešto novo, a opoziciji samo treba bilo kakav razlog za proteste pred izbore.

  2. Да ја питам ове што бучу да ли знају ако се руши, што се руши, или видела жаба…

  3. Ne treba vama demokratija ,i sloboda govora u razmisljanja,Tito da ustane iz groba samobi resi sve.Ne cenite kilometre i kilometreputeva,bolnica skola vrtica itd.Hala 1Beogradskog sajma je zasticena od strane drzave ne menjate teze i nece se rusiti.Sta vam Djilas radi,vrti vas okonmalog prsta.Njega nigde a vi izvolte.Tuga

  4. Ajmo narode, ajmo beogradjani, ajmo Srbijo, nedajmo nase zasta smo se odricali i koje smo stvarali. Unistise nam sve zivo i rasprodase bez ikakvog pitanja i dogovora. Unistili nam glavnu zeleznicku stanicu, da ja pojma nemam kuda da idem ako krenem da putujem negde, srusise Savamalu sa batinasima.Sve nam upropastise. Nedajmo nase. U planu im je deo Cukarice da ruse i iseljavaju. Bivsi SDK gde je bila Poreska uprava je raseljena da ni Bog ne zna gde je sada jedan deo. Sve nam upropastise. Nedajmo narode, inace nece stati.

  5. Ajte botovi na spavanje…pa nije ovo samo vaša zemlja i grad…narod vam je gladan…propagirate siromaštvo,dok je vama dobro…

  6. Ovi što „buču“??? Beograd I nije tvoj grad, pa ti ne smeta da se ruše njegova obeležja!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.