Kreni-Promeni: Za manje od 24 sata 13.000 ljudi potpisalo peticiju protiv izmena Krivičnog zakonika

Ostavite komentar


  1. Brzi odgovor građana, koji su potpisali peticiju protiv izmena Krivičnog zakonika, pokazuje da postoji aktivno interesovanje i briga za pravni sistem Srbije. Vlast bi trebala da razmotri ove glasove i otvori dijalog s građanima kako bi se razjasnile sve nedoumice i zabrinutosti. Transparentnost u donošenju odluka je ključna, a uvažavanje mišljenja naroda doprinosi jačanju demokratije i poverenja u institucije. Ova situacija može poslužiti kao podsticaj da se pristupi izradi zakonskih rešenja koja će odgovarati potrebama i interesima svih građana, a ne samo uskim grupama.

  2. Kad budete na vlasti onda mudrujte a trenutno možete samo kritikovati ali ne i menjati zakone.

  3. Ovi pokreti u svoj svojoj nemoći hvataju se za sve i koriste sve za rušenje demokratski izabrane vlasti

  4. Potpisujem,dole sekta SNS-a,uvek ću izaći na protest,to je moje pravo!!!Nećete kopati

  5. Ovo je dokaz da je Savo Manojlović u rukama vlasti. Prvo, kako odjednom i kojih 13000 ljudi, kada čoveka nema nigde, ko da je u zemlju propao. Ko je čuo za peticiju realno. Čovek koji je zaustavio rio tinto pre 3 godine, sada skreće pažnju javnosti na druge stvari, koliko god su i one bitne. Ali bitnije je da se skrene pažnja sa protesta.

  6. Podrska!Predsednik je bolestan i pokvaren covek.Da je samo pokvaren ne bi bilo opasno jer bi znao kad treba da stane.

  7. Gde mi iz unutrašnjosti možemo to da potpišemo?Moramo se boriti svim mogućim sredstvima,da nas nebi tretirali kao stoku.

Ostavite komentar


Društvo

RHMZ objavio kakvo nas vreme očekuje u novembru 6

RHMZ objavio kakvo nas vreme očekuje u novembru

Do kraja oktobra u Srbiji suvo i stabilno vreme, danas čak i temperature iznad proseka, a u većini mesta i do 25 stepeni. Ali, kako pokazuje mesečna prognoza Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), novembar startuje sa padom temperature.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.