Najposećeniji pančevački internet portal „K-013“, koji je emitovao internet televiziju, od novembra je, u saradnji sa pančevačkim Departmanom Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru, pokrenuo Studentsku televiziju (STV).

– Studentska televizija emituje program 24 sata dnevno. Rečje o kolažnom programu sastavljenom od muzičkih hitova, filmskih klasika i noviteta, dokumentarnih filmova, naučnih emisija i zabavnih sadržaja. Pored redovnog programa, uživo prenosimo pojedina dešavanja sa fakulteta i druge kulturne i sportske manifestacije iz cele Srbije. Kao i do sada, direktno ćemo prenositi najveću gradsku manifestaciju – Internacionalni pančevački karneval, a od sledeće godine i Moto skup „Kojota“ i druge događaje – kaže Marko Dimitrijević, urednik nove televizije.

STV redovno emituje program na adresama www.k-013.com, www.stvsrbije.webs.com i www.departmanpancevo.edu.rs. Unapređivanje tehničkih mogućnosti i prelazak u nove prostorije u zgradi Departmena omogućio je da se poveća broj izlaznih veza, što znači da mnogo veći broj posetilaca ovih sajtova može istovremeno da prati program.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari