Krhotine premijera Vučića

TRAG

Ostavite komentar


  1. Ovde kod nas moze sve svasta i to je demokratski, a kada sud primenjuje zakon, onda je to krsenje ljudskih prava. Gde se jos moze i rade ovakve stvari da se javno razbijaja necija bista ili sta god da je. Prekrsaj kada se upali i gazi zastava druge zemlje, a ne ovo. Neka ovakvi borci za demokratiju odu u Ameriku i tako nesto urade sa njihovim predsednikom, odnosno njegovom bistom.

  2. Bar mu je pruzeno i malo paznje u novinama ipak razbija biste . Mogao si napraviti Wc-solje i podeliti onima koji nemaju…

  3. Tekst je saljivo karikiranog karaktera,naravno na svakom je koliko ce sta uzeti za ozbiljno.

  4. Menadzment lekcija iz teksta za Premijera:

    "…Ramuš Haradinaj dolazio u portu Visokih Dečana da pokuša da pregovara sa igumanom manastira Savom Janjićem o osporavanoj imovini manastira. Predložio mu je da stvar urede “pola-pola”, na šta je mudri iguman odgovorio da to nije njegova privatna imovina, nego imovina SPC-a, i da on ne može da pregovara o njenoj podeli. Najzad, sačekao je odluku suda, i imovina je, u celini netaknuta, ostala zakonito u vlasništvu manastira…."

  5. Gospodine Pakoviću Srpska pravoslavna crkva nikada nije priznala aktulnu vlast na Kosovo niti će to priznati.

  6. Saki: Sama brzina kojom je ta zgrada srušena govori da su se tamo krile neke stvari koje javnost nije smela da sazna.

  7. Prosto cudi da za ovakve stvari nije zainteresovan Mekalister, valjda to smatra normalnim. Pa Silerova je unistena da se ne nadju dokazi Dosovskih politicara koji su tamo bili domacini.

  8. O umetnosti možemo pričati danima i da se na kraju ne složimo. Tako je i sa politikom. Međitim, razbijanje bista ne dovodi do uništenja njihovog lika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.