KRIK: Koluvija i pre Jovanjice bio osumnjičen za proizvodnju marihuane na Karaburmi

Ostavite komentar


  1. Nikog nebranim nek odgovara svako po zasluzi a da verujem kriku ne to su novine koje samo lazu nek krik vidi i u redovima onih sto podrzavaju sta ko radi ali nece jer se zna ko ga finansira

  2. Sto tad nije tvrdio da je „naucnik“? od Karaburme se pocinje to se zna, tip je mafija kao i Dijana. odavde treba bezati!

  3. Napredni naučnik i stručnjak za bilje…dao bog da im sektašku decu edukuje i hrani ovaj stručnjak.

  4. Pa Oskar bira iskusne proizvodjace kada planira veliku plantazu, neca valjda da poveri toliku investiciju neiskusnom coveku. Zato sada ispastaju posteni policajci sto su mu pokvarili veliki projekat

  5. I kada se sve sabere,plus minuli rad ispade da je čovek ni manje ni više nego obicni biznismen/ ni pet tona nečega,ni morala i….samo mrak i strah,proizasli iz “kolaricu Paniiću”.Bojim se da ga se plaše ,jer čovek mnogo zna,verovatno im je rekao šta bi bilo kad bi bilo….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.