KRIK: Mali i Kojić ćute o Bogićeviću

Ostavite komentar


  1. Nema razloga za brigu.Sve ce Vucic da objasni.Sta je istina a sta nije.Svi ostali imaju da cute.I da se dive.Ako ne, porast ce broj stranih placenika i drzavnih neprijatelja, a D. Vucicevic ce ostati i dalje "castan i postene covek".Zar nije predivno?Zaboravih, a botovi ce i dalje zaradjivati (posteno) svoj sendvic, a drzava Srbija lider biti regiona.Ajd pogodite u cemu?

  2. ne razumem. Vucic ga hvalio, Jorgovanka mu po hitnom postupku registrovala kredit, Upravni odbor Privredne banke zabranio da se od Farmakoma naplacuje…sve drzavne banke dale 150 miliona evra, jedino Privredna banka ima hipoteke na rudnik od 100 miliona evra, a jedino I bas kreditni odbor Privredne banke zglajznuo! Pa ko je ovde lud? Jel mislite da to moze tako? Da bacite neke levake lavovima da ih prozderu u areni specijalnog Suda i da se sve zaboravi? Ja mislim da je taj plan unapred propao. Bolje jurite Bogicevica za prevaru dok jos ima vremena.

  3. Stecajni upravnik je blokirao sve firme osim Farmakoma!! Kad je usla PBB u stecaj, krenule su blokade a Farmakom opet niko ni da pipne. Tek u 2014. godini posle ko zna koliko vremena doslo je do blokade Farmakoma i to slucajno! Naime, policija je zvala Slobodana Simica, stecajnog upravnika, da pita za status blokade Farmakoma. To su verovatno uradili kao deo istrage, da provere. Ovaj se prepao, zvao nekoga "gore" i sutradan blokirao Farmakom. Eto, slucajno, jer je policija zvala da pita. Da nije, taj ni danas ne bi bio blokiran od strane PBB. I sad mi objasnite celu farsu sa sudjenjem Bogicevicu. Niste znali koga cete da iskoristite da ga gonite pa vam je najlaksa varijanta bila da napadnete na kreditini odbor PBB? Na tu nejac! A ona prava banda na celu sa Malim da se izvuce? Nakazno, nema sta!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.