KRIK pravosnažno osuđen po Koluvijinoj tužbi

Ostavite komentar


  1. Jedna od retkih drzava na svetu ciji pravosudni sistem stiti one koji su se ogresili o zakon .Ovaj slucaj KRIKA I Koluvije potvrdjuje navedeno.

  2. E, narode, narode! Bili izbori, glasali ste ili niste i sada vidite ko je najveći prestupnik u zemlji nam Srbiji – KRIK!!!!! – a ko je poštovan biznismen – Koluvija Predrag zvani Konoplja!

  3. Ma osudili bi ovi sudovi , sve do apalacionog i Koluviju , jer tu je sve čisto , savatan je sa stogom marihuane u svom stakleniku , ali to ne dozvoljava Oskar , pošto su drogu gajili Oskarovi najbliži saradnici i prijatelji i zvali Oskarovog batu u pomoć kada su savatani . Ovako cenu nelegalnog uzgoja marihuane plaća inpektor Milenković i ostali koji su otkrili ilegalne uzgajivače i KRIK . Pravda je spora , ali dostižna , pa će uzgajivači , njihovi zaštitnici , tužioci i sudije imati dovoljno vremena da o svemu tome natenane pričaju na mestu gde o tome treba da pričaju .

  4. Ako je uzgajao narkotike a jeste sa namerom da ih ilegalno proda onda je on uzgajivač i preprodavač droge, šta ti nije jasno? Ili da pitamo Vučića za mišljenje?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.