KRIK: Roditelji nestalih mladića apeluju na Vučića da ne objavljuje snimke ubistava

Ostavite komentar


  1. „Srbija će gledati odsecanje glava“
    Obezglavljena Srbija „gleda“ već decenijama amputiranje kolektivnog razuma. Malo ga je bilo pa je amputiranje lako, brzo obavljeno.
    Zvanično još nije objavljeno, biće kad ovi odu i postanu bivši.

  2. Naravno da pre svega zbog bola porodice nestalih mladica nepotrebno objaviti uznemirujuce snimke.Pre svega bi trebalo da objavi ceo snimak sa naplatne rampe u Doljevcu!

    1. Apsolutno verujemo predsedniku da je to „uzas i horor“ i apsolutno ne mora da pusta u etar da bi nas uverio, neka sud uveri i ostale institucije koje treba da se bave snimcima a ne obucan narod, malo nam je genrelano horora u medijima samo nam jos taj fali!Da ne dao Bog nekom ko je na psihickoj ivici te scene ne dodju jos kao inspiracija!Stvarno ne vidim ni jedan realan razlog da takvi snimci budu emitovani siroj javnosti, pa nismo mi ni policija ni sud ili po potrebi jesmo a ni ne znamo

  3. Znači opet je AV kriv? Neki dobro potkovan pravnik (P, A, G..) je počeo savetovanje i obuku roditelja nestalih oko Ustavnih prava Predsednika Srbije.

  4. I to posle filma da.,.mi smo sami sebi najveći neprijatelji samo vojna uprava kakva demokratija za nepismene

  5. Da li će ovom narodu biti makar u deliću svesti, dok mu se ovo bude serviralo, sledeće: Pa ovo se sve dešavalo i dešava dok ste VI na vlasti…

  6. Svi treba da znaju sta se radilo . Cutanje o zlocinima a pogotovu na koji sve nacin je izvrsen nije dobro ni za koga.
    Sve treba prikazati inace se nikome ne veruje vise u drzavi pa bi svako precutkivnaje se obilo o glavu onima koji su sve otkrili . Kakvi monstrumi postoje treba da zna cela Srbija verujem da to nisu jedini , ko ne zeli da gleda ne mora ali da se zna i da bude prikazano mora, bas zbog slabog poverenja u sve vlasti i bivse i sadasnje .

    1. Još da pred samo emitovnje uzmeš kesu kokica i zavališ se u fotelju, pa da te bog vidi!

  7. Ništa od toga.. On će da uradi upravo obratno do onoga što bude obećao, u svom dobrom starom maniru.. Pa toliko smo o njemu naučili do sad, zare ne?

  8. Cinjenica da predsednik jedne drzave ima nameru da objavi snimke uzasa ili odsecanja glave , direktna je objava nepostojanja pravne drzave i ujedno dokaz da gradjani Srbije imaju posla sa veoma opasnim dusevnim bolesnikom. Nema drugo ni trece.

  9. Objavljivanje snimaka iz istrage protivzakonito je; time se ne bavi predsednik države ako se drži zakona. Bolje bi bilo da objasni (bez fotografija) zašto se nestanci ljudi nisu rasvetljavali sve ove godine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.