KRIK: Sudija Zoran Savić predsednik veća koje je pustilo Koluviju iz pritvora

Ostavite komentar


  1. Važno je zapamtiti imena svih sumnjivaca u policiji, pravosuđu, bezbednosti, zdravstvu i uopšte u strukturama zakonodavne, pravosudne i izvršne vlasti koje treba priupitati o njihovom ne-radu. Mediji moraju posebnu inspekciju. Zapamtimo sva ta imena i sačuvajmo dokaze njihovog divljanja dok su bili na vlasti ili se toj vlasti ulagivali drsko prenebregavajući svoje dužnosti.

  2. Pamte se imena jos od 5.-og oktobra pa nista. Zivi I zdravi Dacic, Vulin, Ivkovic, Seselj…naravno I ministar informisanja Vucic Aleksandar kao I prateci sateliti iz privrede, zdravstva, finansija, policije i vojske. Znate li gde je Dinkic? Pitajte Vucica cije pare broji u Kataru I kako se finansira BG na vodi. Oni koji budu vracali te novce nisu se jos rodili a mi igramo kolo oko spomenika kao plemena u Amazoniji oko totema.

  3. Koliko se sećam prethodnih „istraživanja“ KRIKA imovina sudije Savića i njegove supruge (stanovi u Beogradu) potiču najvećim delom(ako ne i svi) iz nasledstva od njihovih roditelja .Sredstva za izgradnju dela apartmana(drugi deo je ortaka) „Pahulja“ obezbeđena su kreditom(prema nalazu KRIKA).Izostavljeno je i krucijalno „istraživanje“ da sudija dolazi na posao starim(polovnim) automobilom zlatne boje.Mislim da je posle pisanja KRIKA usledila provera imovinske karte porodice Savić i da ništa nije pronađeno nezakonito u njihovoj finasijskoj karti.Čudno je da ostala dva člana Veća,koji su zajednički doneli odluku,nisu „istraženi“ ni stavljeni na stub srama?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.