KRIK: Vučićev kum Nikola Petrović kupio avio-kompaniju od Stanka Subotića

Ostavite komentar


  1. I ti ćeš to da radiš kume al sutra. Šta ih briga dok ih teletabisi sorabi stoje uz njih. Petooktobarski sistem nije stvoren za rulju već za kolonizatore i kastu juzna Amerika 200 godina tu je gde je kolonizatori u kolonijama pored korupirane kaste moraju da kontrolišu i kriminal. Ako se slučajno narod organizuje onda upadaju kriminalci da razvale udruženje dok državna kasta čistih ruku stoji sa strane. Trajaće to dok vam do zadnjeg resursa ne izčupaju iz zemlje.

  2. Nista u svetu biznisa ne moze da se uradi bez KUMOVA, jer na njima sve pociva u tom svetu.Daleko smo dogurali.Uzdred budi receno, sad je jasno ko protezira mini elektrane.

  3. Nisam siguran da li će mi komentar biti objavljen, jer je upućen vašem listu, a nije mnogo ni važno. Dakle, slušajte “Danasovci,“ u načelu, ne smeta mi što ste opoziciono nastrojeni, ali neki vaši saradnici stvarno preteruju. Zar pisac ovog članka stvarno smatra da su čitaoci debili, pa je morao tri puta da ponovi čiji je dotični biznismen kum!? Zbog toga je sve to i napisano. I još objavite sliku predsednika, kao da čitaoci ne znaju kako on izgleda. Jaka stvar! Kupio neki biznismen avio-kompaniju sa jednim (!) polovnim avionom, a Vi odmah tras po bubnjevima, kao da je kupio “Lufthanzu“!

    1. Ne postovani, ovo je samo prilog lopovluku kumova i vladajuce kaste, ali mira da se zabelezi u sveukupnom bilansu, da nesto ne promakne. Boranija do 2012., nakon toga vladajuća kasta, nesto kao Tudjmanovih 200 porodica koje vladaju Hrvatskom, samo na jos primitivnijim nivou.

    2. Kompaniju je kupio Vucic, od nasih, ukradenih para, to zna i svaki bot koji za njega radi, ali nas munta jer zna da smo glupi i da cemo ponovo glasati za lopove.

  4. Da li je to „onaj kum“ koji „nije tražio“ i „nije dobio“ 2 miliona evra mita od Lidije Udovički i njene direktorke Ane Brnabić „kontinental vetrova“.
    Ali je „iznenada“ sestra Lidie – Kori Udovički kao ministarka zamenjena sa Brnabić koja je „zamrzla funkciju direktora“ u Kontinental vetrovima (vetropakovi u Kovinu) a onda psotala „zamrznuta vetroparkovska direktorka“ kao predsednik vlade Srbije
    dok je Vučićev kum „koji nije tražio“ i „nije dobio“ 2 miliona evra od Lidije Udovički i Ane Brnabić nastavio da gradi privatnu hidrocentralu na Limu i otpočeo i sam da se bavi „vetroparkovskim“ pljačanjem građana kroz cenu struje naravno novcem „koji mu je poslala tetka iz kanade“ pa mu je „preostalo“ i za avio kompaniju

  5. KRIK sa svojih 10 novinara otkrije ovu mega aferu, a pre toga desetine drugih. Opozicija sa više hiljada članova ne otkrije ništa. Šta to govori o opoziciji? Ili je nesposobna ili je Vučićeva, prosudite sati. Znači, Vučićeva drugarica sa fakulteta kao član veća oslobodila Subotića i avanzovala do Vrhovnog kasacionog suda, a Vučićev kum kupuje avione ispod svake cene od Subotića. Ja tebi ti meni. Hvala novinarima Krika! Vi ste heroji!

  6. Viučić je sve u Srbistanu poklonio bratiji, ceni se da oko 100 porodica drze sve komercijalne poslove od ukradenih nafodnih para. Neminovna je revolucija !

  7. Kume, pazi da ti ne izgori kesa…Karadjordje i Vujica bejase kumovi, kan’da..?

  8. Mora nekako da se donesu vakcine na crno jer vam nije lepo rekao AVe da ga ne pitate nista,kako i gde nabavlja

  9. Koliko avio kompanija iam u Srbiji? Ja sam čuo samo za Pink Air i RoyalCharter, i Air Serbiu naravno. Za ovu Subotićevu prvi put čujem. Koliko ima aviona, ako ima jednu Cessnu i nije neka kompanija. Onda nije ni neki veliki biznis potez kupiti je. Onda i cela ova galama liči na tresla se gora rodio se miš

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.