KRIK: Vulin pozajmio novac za stan od ženine tetke iz Kanade

Ostavite komentar


  1. Raspiše hitan milionski konkurs, bez tendera, dâ ga prijatelju, nakon toga kupi stan u kešu, čije poreklo ne može da objasni, a Tužilaštvo z aorganizovani kriminal, na čelu sa Mladenom Nenadićem kaže – nemamo razloga da sumnjamo u ovog čoveka.
    A ko je doveo Mladena Nenadića?

  2. Видимо овде да наш драги Инаугурант убрзано прави место да удоми Малог.Вулин је крив јер је хтео сам да фарба руске мигове.То не одговара нашем Инаугуранту и осталој братији,читајте-Нејаким Урошима.Они чекају да им НАТО офарба мигове за џабе!!!

  3. Jao koja ekipa, majko moja. Ako nekome ovo nije dovoljno oci da mu se otvore onda je taj zaista slep i pomoci me nema.

  4. Iz ruke u ruku, bez pisanog dokumenta (priznanica, potvrda…) i…. nikom ništa! I, naravno, sve prekriveno naređenim ćugtanjem, a na kraju… nikom ništa.
    I to se zove pravna država.

  5. Vulin pozajmio od tetke a Siromasak Djelic spavao kod tetke na kaucu, a ja hteo da sa drugarom stolarom napravimo coveku krevet, osd tada mi stalno rastu usi, a ja nemam pojma zasto

  6. Evo strašno što neko ima bogatu tetku pa može da pomogne oko kupovine stana. A to što Šule ima kuće, stanove, pašnjake i tričavih 300 hiljada eura na računu nije bitno i time se niko ne bavi.

  7. Kako se tako niste zdušno zdali da ispitate kako je Jankoviću kupio gliser… i sve ostalo… odakle Pajtiću za Brione, Šutanovcu one silne hiljade evra…

  8. Minja, pa zapitaj se ti za Sutanovca…nista sporno..zasto da ne….mi pitamo za Vulina! O tome je trenutno rec.

  9. Daj boze da nam je Vulinova pozajmica najveci problem u zemlji!
    Hajmo prvo preispitati imovinu od 05.oktobra pa na ovamo

  10. "Objasni ti nama, Vuline, kako ti je tetka poslala pare iz Kanade."
    "Evo, sad ću – samo tetki da odnesem lek.!"

  11. Ja bih sacekala da utvrde da su sumnje neosnovane, a onda bih podnela kontra tuzbu za uznemiravanje!

  12. Izgleda da je jedino u Srbiji tsko utvrditi ko je kriminlac!jedni drzavni organi optuzuju druge u neuspehu, a nema podruma, vikendice u Srbiji a bogme i stanova koji nisu obijeni i provaljeni!!Moj deda kad se vratio iz zarobljenistva(Nemacka) ispricao je sledece:"radili smo kod nekog gazde na imanju i ono sto uvece od alata tamo ostavimo to ujutru i nadjemo".A kada ce to kod nas biti!?

  13. Sve crno na belo ima Vulin.Trebalo bi neki drugi da se ispitaju koji su u kampanjama koristili bilionska sredstva a odakle?

  14. Po meni, nepotrebno se dize ogromna prasina oko sume koja je jedva dovoljna za stan. Drugo je pitanje, zasto se tolikim ljudima ovo cini kao neverovatno velika lova, nesto nedostizno. I trece, zasto su ti stanovi tako skupi. Oduvek su kod nas stanovi preterano skupi.
    Sto se tice cuvenog tendera: zar nije najvaznije da li je posao posteno odradjen? Ako jeste, zasto je vazno da li je to prijateljeva firma? Znaci, NE SME prijateljeva firma da dobije neki posao?

  15. Malo morgen da "tetka iz Kanade" pozajmi tek tako 205.000 evra. Ako bi i mogla da ne prijavi unos novca preko 10000eu u Srbiju jer tu imaju vezu, tesko bi mogli da smuvaju kanadske poreske vlasti. A kanadski porez za takva pozajmljivanja je drastican pa bi "tetka" zaista morala da bude neko ko ne zna sta ce sa milionima. Ocekujmo da Vulin kaze da je "tetka" zaradila milione na preprodavanju kriptovalute bitkoina.

  16. "Од сваког према способностима, свакоме према потребама je комунистички слоган који је популарисао Карл Маркс у својој Критици готског програма 1875. године. Ова фраза садржи идеју да ће у комунистичком систему, свако доприносити (производити) најбоље што може у складу са својим способностима, а приликом расподеле, свако ће добијати у складу са својим потребама."
    Eto,julovac je imao potrebu za stanom…I dobio u skladu sa istom…

  17. Stvarno pojedini članovi Pokreta socijalista svakim danom sve više napreduju.
    Tetka šalje pare iz Kanade za kuću, a uskoro će i za Tigar a.d.
    Dobro se rasporedili, a pošteni, pa samo pošteni.
    Sve im prolazi pa će i sa tetkom i Tigrom a.d. Pirot. Stvarno smo pravna država…

  18. Ha, ha, da je se ovo desilo u Holandiji na primer, desetine novinara bi otisle u Kanadu da provere kako izgleda ta ““tetka““. Ali posto je ova teta u Moskvi a ne Kanadi novinarima iz Srbije nece biti tesko da je pronadju. :-))))))))))))

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.