Kritika Kritike „Etnonacipnalizacije“ društva

* (Komentar na tekst Slobodana Divjaka, Danas, 9-10. mart 2019)

Ostavite komentar


  1. Slažem se profesore. Vučić će pasti ako i samo ako ga njegovo (većinsko) glasačko telo bude prepoznalo kao „lošeg Srbina i izdajnika Kosova“ a ne kao diktatora koji drži pod kontrolom tamo neke medije i vlada lično. To mu oni a suštinski ni „opozicija“ ozbiljno ne zameraju. Evo videćete da će naglasak na daljim protestima krenuti u tom smeru. Na tome je pao i Milošević. Doduše nakon izgubljenih izbora koje je probao da pokrade ali svejedno. Znači ništa novo u zemlji Srbiji. Još jedan dokaz večitog vraćanja istog. Nakon jednog „gospodara“ imaćemo drugog koji će pre toga morati da počisti svoju „saboračku“ konkurenciju. Nacionalizam je deo ove kulture, politika je samo njen odraz i tu ste apsolutno u pravu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.