Krivična prijava načelnika Jablanice protiv Dodika

Ostavite komentar


  1. Podrška Republici Srpskoj! Podrška SVIM funkcionerima, javnim ličnostima i, pre i iznad svega, SVIM GRAĐANIMA Republike Srpske! Samo hrabro, izdržite u vašoj borbi za opstanak Republike Srpske i za dostojanstven život njenih građana! ŽIVELA SRPSKA!

  2. U derventi je gorila deponija i cekali smo 5 dana na begere iz oruzanih snaga bih jer sarajevo nije dalo dozvilu pa cekajte malo i vi.

  3. Vatra ne zna za granice. Dodik to izgleda ne zeli da shvati, kao i mnogi drugi. Samo, da ne bude kasno kad “ mecka zaigra …“

  4. Pa ustaljna i tvrdoglava politika GEDZE dok ga evropa i svet ne tresne po nosu.Kroz vekove su nas takvi docodili do stradanja i omraženosti ostatka sveta a drbeli GEDZA će sa koferima para da zapali za Rusiju a ti srbine liži rane.

  5. A gradonacelnik je bas neki ozbiljan faktor u BiH.
    Ko je odobrio angazovanje vojnika u Kuli Fazlagica na otvaranju nelegalnog spomenika. Bakir nema pravo angazovanja OS BiH.

  6. Dodik je u pravu
    Samo tako nastsviteBranite Srpsku
    Sto nije Komsic od Hrvatse trazio.

  7. Ljudi, znate li gdje vas ovo vodi, vodi vas u novi rat, a znate li sta se desava u ratu, igrate se kao djeca, stvarno vas ne razumijem, sto kazu stari, trazite ,,belaj,,
    a ko ga trazi taj ga i nadje.
    Borili smo se 4 duge godine niko nije dobio ono za sta se borio, samo smo stvorili uslove za nove fotelje i nove bogatase

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.