Uvrede, nasilje, mobing, alkohol…: Zaposleni u kancelariji Zaštitnika građana podneli dve krivične prijave protiv Zorana Pašalića

Ostavite komentar


  1. Gde može da se potpise peticija protiv ovog i ovakvog “zaštitnika građana”? Ja ne znam koga je ikad on zaštitio?

  2. Ne verujem! Baš me čudi! To se kod nas ne dešava! Mi nismo nekulturan, bahat, polupismen narod! Dajte i to na kulu. Kod nas je incident pristojan, kulturan čovek na rukovodećoj poziciji. Kakve izglasamo, takve imamo.

  3. Znači „neko“ je ocenio da g. Pašalić ne napada dovoljno vlast kako je taj „neko“ želeo.

  4. Nema šta, prava osoba za „zaštitnika“ , ali ne građana. Ne postoji automatizam između fizičkog i mentalnog ali , prvi pu kada sam ga video u medijima , nešto mi je govorilo kakva to osoba može biti …

  5. Bahato, neodgovorno, lopovski, napredno. I ovo je drzava. Ovo treba sravniti i novi Goli otok napraviti za svu bahatu bagru.

  6. Ih , pa kada se od onih , protiv kojih treba da se po definiciji boriš , dobije mnogo više , nego što se može imati od plate , onda se i radi za njih .

  7. Zašto je ovaj tekst napisan ovako nepismeno?
    Zašto zaposleni u takvoj instituciji ne znaju šta znači „mobing“?

  8. Kakva cepanka od čoveka! I on će nekog da zaštiti???? Sramota! U svim javnim institucijama je atmosfera zastrašivanja i bahaćanja,naročito prema ljudima koji nisu u stranci, tako da verujem da su svi navodi zaposlenih tačni. Zaštitnik gradjana i svi ombudsmani su poslušnici stranke na vlasti.

  9. Takva poremećena osoba treba da nas štiti od bezvlašća Vučića i njegove bande? Skoro sam pročitao da se, prema jednoj ženskoj osobi, odvratno ponašao u radnji za hemijsko čišćenje odeće, što se uklapa u optužbe zaposlenih u toj instituciji. Takvo ponašanje, od jedne veoma bitne institucije, pravi nešto što, u šali, zovemo „institucijom“ u koju i car ide peške. Takvu spodobu treba pod hitno propustiti kroz pravosudni sistem, razrešiti funkcije i više ne postavljati ni na jednu funkciju niti mu omogućiti da „gazduje“ nekim organom, gde bi mogao da ponavlja sva navedena krivična i prekršajna nedela. Možda se preziva Pašalić ali Srbija ipak nije pod turcima, niti je on bilo kakav paša.

  10. Klasican SNS bot. Ja mislid da ako ne radi ovakve stvari da ce da dobije otkaz. drige , alkohol raskalacenost je u opis radnog mesta svakog funkcionera SNS. Ako nije takav nema funkcije.

  11. Otvorih članak da ga pročitam a zapahnu me miris viskoze. Svaka slika koja je namenjena objavi u Danasu mora prvo da prođe alko test.
    U to ime, živeli … hik. Dobraaaaaa…….

  12. Kradikalska bagd je okupirala celu Srbiji pljačka,otima,preti,tuče i ubija!

  13. Pa to je opšte stanje u svim institucijama. Samo sto zaposleni cute… Pa postoje direktori npr. u naucnim ustanovama koji se predstavljaju za redovne profesore i savetnike, a nisu videli ni fakulteta ni instituta, jos manje su se bavili nastavom i naukom… svi cute…

  14. Pa, imamo predsednika koji će to da sredi, mislim, dobićemo novog Pašalića!

  15. Mi u sudu smo odahnuli kad je otišao…
    Inače, nije on „njihov“ kabadahija, on je samo kabadahija. Slatkorečivi kabadahija.

    Inače na funkciju presednika suda je izabran mnogo pre 2012. pa ćete videti da nije „njihov“ već samo dobro menja strane. Prilagodljiv.

  16. @sojer: Možda u mladosti ne postoji ali kako godine odmiču lice otkriva sve više. Pogledaj facu, dodaj nadimak (ovaj „Šipka“, onaj „doktor Smrt“) i teško da ćeš da omaneš u proceni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.