Krizni štab je pod uticajem „velikog vođe“

Ostavite komentar


  1. Bravo mladi covece. Tako govori pre svega posten covek a onda i lekar. Nazalost oni nisu ni jedno ni drugo. Dzaba im diplome kad su svesno pristali da ubijaju narod.

    1. Dobro.Ko ce sad od svih tih potpisnika da izadje i kaze …evo ja cu na celo kriznog staba i ja cu odabrati tim koji ce raditi samnom.
      Pa niko nece.Nece niko da stavi ugled na kocku ,a svi hoce da kritikuju ,pljuju po lekarima koji ne misle isto kao oni.Pun mi je vise tih sto kritikuju a niko ne daje nikakvo resenje.I vi sto ih podrzavate iste ste budale ,ako ne i vece.

  2. Benefiti koji im se obećavaju,ministarstva,upravni odbori i dr.,mnogo važniji od ljudskosti etike.

    1. Izađi i bori se, u ovom gradu nema mesta za jednog od nas… Bravo za poštenog doktora.

  3. O „dobar dan“, otkriće veka! Ali da je samo „krizni štab“ lako bi bilo !

    1. Bravo za lekara.Zbog decenijskih obmana naroda,planeta se budi.Drago mi je da u tom budjenju Srbi prednjace

  4. Prosto je neverovatno da jos uvek (i posle svega) nijedan lekar nije podneo ostavku na svoje clanstvo u kriznom stabu !?! Posebno me cudi Dr S. Jankovic, zato sto mi deluje tako da se bas od njega moze ocekivati da prvi povuce taj casni potez…

    1. A ti si stručnjak…pa te čudi..ne guraj se gde nije mesto

    2. Pa kako nije čovek koga smo najvišen ismejavali i zbivali šale na njegov račun i pričali da je šarlatan više nije u kriznom štabu a to je dr. Nestorović. Pričali nije stručan nezana ništa iz struke a dali bi iko postavio čovwka da bude direktor klinike za decu i leči istu tu decu da je to tačno. Nego čoveku dozlogrdilo da se prepucava sa ovima što svoju diplomu debelo nsplaćuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.