Krizni štab snosi najveću odgovornost za tragediju

Epidemija divlja, previše je umrlih, a vakcinacija je nedovoljna

Ostavite komentar


  1. A nekako sasvim slucajno se pokazuje da najbolje prolaze zemlje koje nisu imale nikakve mere vec samo preporuke – Svedska u Evropi i Florida u Americi…

  2. Ne, nego vlada i predsedništvo. Ne upravlja krizni štab državam. On je osmišljen kao savetodavno telo na koje će se prebaciti odgovornost sa vlasti i tako sačuvati glasovi

  3. Slažem se u potpunosti. Ovaj haos neko normalan bi morao zaustaviti. KŠ služi samo vlasti a narodu opasno šteti. Ako se ovako nastavi u svakoj kući će se začuti jauk.

  4. Uopšte nije reč o vakcinacji, jer zarazu šire i jedni i drugi, reč je o lošim protokolima lečenja, tu je odgovornost zdravstvenih menadžera najveća.

  5. Prestala sam da čitam kod solidarnog poreza. To je valjda pitanje za struku…..ili se varam?

  6. U svakom slučaju zna se čiji će sledeći predizborni slogan glasiti „Za sva naša groblja“. Pa izvolite pohrliti ka glasačkim mestima.

  7. Odgovornost je preuzela premijerka sama na konferenciji za štampu . Treba što pre tužilaštvo i sud na temelju njenog priznanja da je procesuiraju za već hiljade mrtvih njoj uglavnom nepoznatih a mnogima najrodjenijih.

  8. @Vranjanka
    Nego za koga? Kad struka predloži kao jednu od mera zatvaranje lokala, svi skoče – propašće nam biznis. U čemu je problem kad se onda predloži rešenje?

  9. A zasto bi krizni štav ili vlada donosili bilo koje odluke. Gospodo čuvajte se, vakcinišite se, ne idite na skupove, svadbe, utakmice i ostavite nas ostale da normalno zivimo. Zasto neko drugi da odlucuje o onome sto možemo sami.

  10. Lukavo veoma,sada ne valjaju,a kada hoce da zatvore Srbiju na vikend,onda diktatura ,pa se poziva narod na ulice,kao onomad proslog Juna. Namazani ste svim bojama.

  11. U privatnim ambulantama nema covida, ili se bar tako na prvi pogled cini, a najcesce rade oni doktori, koji zbog tog istog covida, iz nekog razloga ne mogu da primaju pacijente na svom radnom mestu. Bas cudno.

  12. Ministar prosvete smatra da ce za 9 dana jesenjeg raspusta zaustaviti koronu i razmislja o nadoknadi casova, kao da su nasa deca i nastavnici imuni na koronu.

  13. Tačno je da zarazu prenose i vakcinisani i ne vakcinisani ali vakcinisani se uglavnom upućuju na kućno lečenje dok nevakcinisani završavaju u bolnicama. Veci procenat težih slučajeva je nevakcinisanih dok kod vakcinisanih su to uglavnom Sinofarmovom vakcinom koja je procentualno naj više i data pa je valjda to i logično.

  14. Eto nas krizni štab donosi odluke za ceo svet i izgleda da su oni uveli virus korone u svetu. Dajte više pustite ih da rade svoj posao. Australija skoro godinu dana zatvorena bila, sta uradi nas krizni stab?

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.