Krkobabić: Reforma penzionog sistema hitna

Ostavite komentar


  1. Da mi je da znam koja je družina kandidovala i izabrala ovog modela, koji je pretio penzionerima da ako Vučić ne pobedi neće dobijati penzije! Da je podržao Vučića kada je penzionerima skidao, čitaj ukrao imovinu, penzije! I da se protivi protestima penzionera protiv krađe a da mu i ne pada na pamet da se pridruži tužbi na ustavnom sudu koji ne sme u ruke da uzme taj predmet 2 g. Ničija do zore nije gorela pa neće ni ovoj sekti koja sebe naziva PUPS om!

  2. Možete reformisati penzioni sistem koliko hočete, ali ne možete mnogo postici. Novca u državi nema, a nema ga jer je narod lenj i ne radi. Ti isti penzioneri to dobro znaju. Ceo radni vek su ispijali kafe, pametovali i delili savete svima i svakom.

  3. Posle svega, jedini pravi potez ovog lika je da podnese ostavku!

  4. Država je garant PIO fonda,neka isprodaje rezidencije,poljoprivredno zemljište,zgrade i lokale,kasarne i sav nepotrebni teret na licitaciji ne svojim igračima fond pun za 24 h.Dinastiju što upropasti penzionere držati što dalje od fonda.Danju čipuje goveda noću reformiše alo ljudi????????????

  5. Ovaj vaskoliki gospodin Majlan Krkobabik pokušava da cedi suvu drenovinu. Neko treba da mu kaže da: „Nulu ne može da deli niko, pa ni Krkobabik“. Nemoguće je!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.